Честито мајчинство Оли,да е жив и здрав бебушко, многу ми е драго дека те пратам од почетокот на форумов
@0ли ми го разубаве денот!! Честиткии и ти посакувам само убавини. Голем нека расте фраерот и многу да ве радува ! Чекаме детали и известувај не како си
Ииииии Честитки драга Оли, да е жив и здрав лепотанот и цел живот да ви ги топли срцата! Пресреќна сум за тебе, онака од срце @Talesia честиткии мајка
Cestitkiiiii, da e zdravoo i zivo, golemo da raste edvaj cekam i jas taa srekja da ja pocuvstvuvam..da mi spie na gradi
Кажи какво е чуството? Нее се опишува многу се радувам за тебе, гушкајте се и уживајте. уште еднаш честитки од Мене кога ми ја донесоа неможев да се смирам од плачење, прекрасно нешто
Колку се израдував! Браво! Честитки Оли! Денес е денот на мајката, симболично! Гушкајте се најмногу! @Vanj4e честитки!!!
Честитки мајка живо и здраво нека е. Ти го разбирам чувството нема зборови да се опише. Уживај во најубавите моменти
солзи радосници бравос за најхрабрата мајка ти честитам мила Оли од да ви е живо и здраво со мајка и татко * Мајка кажи чуство неопишливо Честитки* Како помина хахахха јас па прашувам како можи да помини Оли нахрабрата Честитки на сите други мајки од гушкајте се сите
Лелеееее среќааа најголемаас,да е живо и здраво сонцето најсветло,честитки синн најхрабра мајкааа,само убавинии
Прекраснотииии Ти честитам од срце, многу ми е мило.. да е здраво и живо од Бога благословено Со лесно мешлиња -Ми фалите
@0ли темава ја отварав деновиве за да те прочитам тука, честитки за синчето, нека е живо и здраво . Со мајка како тебе е благлословен . Уживај во мајчинството и побрзо закрепнување