Труднички муабети Позз BACK Најпрво честитки за синчето и да знаеш те мислев..секој ден проверував во темава дали си пишала,па откако видов дека те нема да ти истекни нешто очекував да ни пишеш дека си во болница и дека се олеснуваш уживај во прекрасните моменти...те очекуваме во породилни приказни да раскажиш за реткото/лесно породување..
Почитувани мајки и идни мајки, да ви се здрави и живи децата на сите, големи да растат цел живот да ве радуваат и да ве прават горди. Со целата почит кон вас и критика за модераторот што не му текнало досега ова, зошто едноставно вашите честитки не ги пишувате во лична порака. Мислам дека така е покултурно и посредено ќе изгледа така темата, вака и да сакам да и честитам на некоја или да прочитам која се породила треба да се враќам и јас и вие 10 страни на назад.
butterfly.mk Честитки и од мене...живо и здраво нека е мангупчето... П.с јас вака како што сум најблиску до тебе чекам мекици
Женскииии Beautiful-princess денеска во 11саат се породи нека е живо и здраво синчето и големо да расне. И она и бебето се добри,моментално се гушкаат и ви праќаат голем позз
Честитки до сите нови и тазе мамички!! Нека Ви се живи и здрави бебчињата,уживајте заедно Посебен поздрав до ептен тазе мајките-пеперутката и прекрасната принцеза
опааа суперр честитки нека и е здраво и живо бебулето големо да порасне... сите наеднаш се олеснија .. ако само со лесно нека е на сите