Денов неможеше да биде поубав денес имаме две бебиња што ни се родија на овој убав празник .Честитки @Kate Rina 93 да е жива и здрава ќеркичката цел живот радост да ви носи Зимајте сите тазе правени се од свекрва ми
Секоја чест мајки на подршката и искрената радост. Заразни сте. Иако не се здружив со повеќето од самиот почеток. Се соживувам со вашите пријателства и солидарност. Честитки на новите мами и бебиња, цел живот нека ве радуваат како што ве израдуваа денес!
Честитки, да е здраво и живо @Kate Rina 93 и овде да честитам, да е здрава и жива и од бога благословена лепотицата
@elcezelce,@ines.h, @Kate Rina 93 и сите други кој имаат бебуши. Честито мајки! Здрави, живи, големи да растат бебушите,секогаш да ве прават горди.
Супер сум женскии. Фала многу што ме мислите Јадев кроасан Мислев дека повеќе треба да боли пораѓајов Дојдов 8 прста отворена, во 17.30 стигнавме во болница, Софи моја се роди во 18,55. 2800гр тешка. Не ми се веруваше Сега чекам да ми ја донесат.Ми рекоа да одморам , за 2 часа ќе ја видам. Ви благодарам на сите што ме мислевте и што ми пишувавте денес
@Kate Rina 93 Цел ден дремам во Труднички за да прочитам дали после кафето отиде да раѓаш спремна Жива и здрава да е Софија, браво за трпеливоста и издржливоста!!!
Еве и јас тука како залутан студент, денес случајно ве читав и си велам: „Кога ќе раѓам сакам да бидам опуштена и позитивна како @Kate Rina 93 “. Честитки и на двете @elcezelce @Kate Rina 93 , Ви посакувам многу убави моменти со бебчињата