Леле каков убав ден, леле колку се радувам за вас... @elcezelce @Kate Rina 93 Честитки од срце мамички, да ви се живи и здрави ќеркичките, среќа да ги следи цел живот Ви посакувам побрзо закрепнување и ве чекаме со детали во Породилни
Wow Кате секоја чест, на секоја жена вака и посакувам да се породи брзо а богами и храбра беше ептен!! Да ти е жива и здрава Софи! Хахах и баш како што си сакаше отиде дирекно 8 прста за раѓање!
@LadyC ај сега по карго мекици да ми пратиш, ми се пријадоа. @Kate Rina 93 конечно ооо, да е жива и здрава куклата.
@Kate Rina 93 вредеше се што правеше на крај и чучњеви и урми и сексови да сте живи здрави двете мајка
Леле кога ќе влезам во темава солзи ми надоаѓаат, незнам зашто, хормони ваљда.. Честитки на новите мами Ептен ќе фалите во Труднички. Јас имам уште пола бременост за веслање па се надевам ќе се дружиме во мајчински за неколку месеци
Честиткиии @elcezelce @Kate Rina 93 Живи и здрави да ви се бебушките, да растат среќни во многу љубов, а за мамите посакувам брзо закрепнување