@eta @Bella* здрави и живи да ви се бебувчињата, големи да растат. Друшке @eta издржа храбро, вреди се за тие мали очиња... Уживај во мајчинството дадено од Бога, ве гушкам
Она се погоди дежурна сабајлето кога го имав хитниот царски, и она ми го водеше детето дури бевме во болница, па продолжуваме кај нас. Вака ок ми е, секогаш позитивна, знае да те ослободи, да ти објасни што не ти е јасно, ми даде и телефон да ја барам во било кое време, па ке видиме. Ми олесна што си задоволна од неа.
@dunika ти благодарам многу на честитките, да сте ми живи и здрави, господ само убавини да дава. Благодарна сум и за советите кои што несебично ми ги даваш. @Anetaoh благодарам многу мила, друшке навистина вредело се . И малку е да се опише до зборови она, што ти го направи за мене. Мило ми е што уште има личности како тебе, на овој бел свет. Те силно. @NNK19 ти благодарам мила, само убавини да се вракјат.
Ептен е достапна. Мое дунде 2.5 год кај неа го носам. Позитивна, секогаш тука и ни нема утнато дијагноза. И второ дунде ќе оди кај неа Жива и здрава да е Бела мајче. Само радости