Фала девојки , се најубаво да ви се враќа и на двете . @KiviOdMaldivi честитки и на тебе , нека е живо и здраво малото . Инаку , балонот и она во ќесичката ( розово плишано слонче ) е подарок од сестра ми , куклата е од тато , дада и бато . Некој ми имаше пишано ( мислам дека беше @edna_malecka ) да и го чувам балонот за спомен , што и намеравам да ја послушам . Ќе го оставам кај мајка ми , ако го земам дома ќе го пукнат овие палавковци . @Ava.84 @IJAE фала ви женски , се најубаво да ви се враќа . @Snowflake97 честитки и до тебе , вие сте само неколку дена помали од нас .
Сега на маж ми му заповедав, ваков балон да си најдеш за во болница кај што знаеш и умееш "welcome baby boy" плав да биде. И само се смееше и вика добро.
Искрени честитки до новите мамички само убавини да ве пратат од Бог благословени @CrazyGirl15 многу добро памтиш детали,гушни ми ја малечката уште еднаш
Ти благодарам , се најубаво да ти се враќа . Мислам дека би требало да го има по цвеќари . Нека праша во цвеќара прво , најубаво , да не лута залудно барем да знае на што е . Се надевам ќе најдете , навистина убаво изгледа . Јас планирам сестра ми кога ќе се породува ист или сличен да и земам , само и она носи дечко , па ќе биде со плави букви и бој . И малечката ја гушка форумската тете . Инаку , стрелец сум , не сакам баш секогаш да памтам детали , ама секогаш ги памтам . Ама ова се детали што сакам да ги памтам . Ти благодарам , се најубаво да се враќа и да си добиете уште поубави поклончиња ( не е важно дали имаш бебе или планираш или не планираш да имаш , ако не за бебе , тогаш за тебе лично ) .
Na 27.10 gi rodiv dvete mali princezicki,malecki,ama preeslatki Sega mama i tato ke cekaat da porasnat i domce da si gi zemat. Prostete za latinicava