@Broki5 Нека се живи и здрави принцезите. Ќе летне времето ќе си ги гушкате дома. Бидете спокојни они си се чуваат една со друга си даваат сила. Јас сум близнак и ние со брат ми малце сме полежале. Сега мајка ќе бидам а брат ми кај и да е ќе ме стаса цел живот си се следиме со животните чекори и сме си подршка.
Честитки! Нека се живи и здрави, гооолеми да растат ти посакувам брзо опоравување и во најбрзо време да се гушкате со принцезите
Mnogu ti blagodaram za poddrskata,sekoja minutka ko godina,ama se nadevam brzo ke letnat denovite i ke dojde denot koga ke si gi gusnam i iznagledam ,samo da bidat junacinja do kraj
Не се плаши имај само добра мисла и верба во нив.Тие деца се јунаци,храбри од прв ден.И јас моето го чекав вака за после 14 дена да го земам во раце и до ден денес му покажувам колку многу е сакан. Ќе биде се добро ❣
Ќе бидат, да знаеш. Вистина е дека секоја минута е како година, ама силни се тие Да се живи и здрави сите бебчиња
Душички мали да се живи и здрави, радост и смеа да ви носат во животот, сакале да излезат порано да си бидат со мама кукли
Моето мало какаче излезе доста порано. Денес ме породија царски, ради компликации со притисокот. Пуштајте му среќа на мој жгуљко од кило и двеста (100грама повеќе од килажата у понеделникот на контрола кога бев). Згуљко се изнаплака кога го извадија. Збрчкано цело со жуто косе, долгичко и слабичко. Си викаб да не биде јарче ко мајка му, туку водолијка (24 јан. Термин)..он се истрча. Сака да биде скорпија. Не е далеку од умот со нас двајца родители.,
@zhap4e Нека е живо и здраво. Побрзо да се збуцка и најбрзо да си го земете дома на гушкање. Тебе ти посакувам брзо закрепнување и биди силна, спокојна се ќе си биде во ред шкорпиите се поголем инает и од јарци и од водолии. Сакало маженцето со вас да си помине празници.