Му ја пуштаме цела среќа на какачето,да напредува брзо и да се гушкате сите тројца заедно. Да е здраво и живо
@zhap4e Види го ти какаче,фраер најголем испадна,ептен му се брзало мама да ја запознае Нека е жив и здрав, ви ја пуштаме целата среќа, што поскоро да се приберете дома и да се гушкате на купче Тебе брзо опоравување.
Колку си позитивна и духовита, таква и да останеш! Ви ја посакувам цела среќа на светов, побрзо да пораснете и да се опоравите
@zhap4e ме здрви да ти кажам искрено на прва,дека беше после мене со термин и сега ме свести дека многу брзо лета време,па почна да ме фаќа паника . Како и да е,ви посакувам да сте живи и здрави ,да расте голем јунакот мајкин
Да е жив и здрав, голем да расте и секогаш да ве радува Борец од пелени, пуштам среќа, ќе биде се во ред. Штом е скорпија, ќе излезе како победник Побрзо опоравување ти посакувам и само позитивни мисли. Каде се породи и се знае ли до кога ќе останете во болница?
Честитки жабо, да е здраво и живо и паметно на мама. Комплицирано секако ќе е, што од гени што од хороскопски знак Побрзо опоравување и среќно во новата етапа @zhap4e
Мајка знам со терминот беше после мене неколку дена, ме изненади кога прочитав. Биди храбра голем јунак си донела на светов
јануарско бебе биднало, леле мојот месец @zhap4e да сте живи и здрави и што поскоро да си се гушкате дома
@zhap4e честитки, нека биде живо и здраво Ќе си порасне ич да не се секираш, имаме таков случај во фамилија, се породи во 28г.н,момата е сега онолкава преубава и само насмеана нонстоп.