Честитки мајка Не е многу 2 дена, не се плаши. А извини, има причина зошто не го гледаш бебето? Ако не можеш да почнеш да доиш сега, пробај да се стимулираш со пумпа. Мене млеко ми дојде убаво петтиот ден од царски, кога си одевме дома. Но во меѓувреме цело време ми го носеа да цица пред да го хранат
Devojki se porodiv vo nepolna 32 bebce mazeto moe e 1500 gr morase serklazot pusti dusa me boli ali toa sega samo se molam.da napreduva rekoja deka e vitalenn..
Да е живо и здраво јуначето твое. Големо да расте, гордост ваша да биде. А тебе мајка што поскоро закрепнување.
Честитки,живо и здраво ќе биде јуначето твое.Господ е Голем,ќе му даде благослов и ќе порасне во гооолем маж Тебе ти посакувам брзо опоравување и многу гушкања со бебче
живо и здраво бебчето нека е , да се опорави и што поскоро да се гушкате , ќе почне да цица и ќе порасне во голем дечко
Да сте живи и здрави мајка, мажето да накачува брзо килажа за да се гушкате побрзо Ти биди трпелива како што си силнаќе летне времето па ќе ве чекаат заедно непроспиени ноќи
Честитки мајка и да е силен јунакот мал малите се секогаш борци и посилни, верувам дека ќе се ќе биде во ред
Честитки мајче да биде здрав и жив јунакот од Бога благословен посакувам во најбрзо време да си се гушкате дома