Честитки Серафима,нека е живо и здраво малото душиче. Денес доби најубав подарок,уживај во мајчинството
честитки Серафима, нека е зиво и здраво васето ангелче , да биде среќно и балгословено и узивајте заедно
Се радувам за тебе најмила. Се надевам и јас некогаш ќе го почуствувам тој благослов. Ви посакувам се најдобро. Уживај во мајчинството, тоа е најголемиот благодет.
драга серафима, честитки и од мене. да ви е живо и здраво бебенцето, да ви носи само радост во домот и да ве прави горди родители.
Zdravo feminki eve i jas da spodelam moeto iskustvo,i pokraj site napori sto gi praevme so dr da ne dojde do predvremeno poroduvanje, za zal se sluci se porodiv vo 32 g.n i dva dena so carski rez poradi fetal distress, mada i jas tocno ne znam sto znaci toa, bebusko e na intenzivna nega 1 kg i 900 gr, primav inekcii za zreenje na plukata prethodno i se sto mi preostanuva e da se molam da bide se vo red so bebeto...se nadevam ke uspee da prezivee
Господ нека го има во раце, ти ја испраќаме цела среќа за брзо време да се гушкате дома и имај на ум дека овие бебиња се најголеми борци...биди силна и позитивна
Да е живо и здраво бебето Главата горе и храбро. Немој да се плашиш, за медицината денес предвреме родените бебиња не се проблем. Знам дека е нормално да се плашиш, но немој. Бебето ќе си напредува и за 2-3 недели ќе биде домче. Има убава килажа и колку и да ти изгледа малечко само помисли дека гледаш во бебе борец кое побрзало кај мама да го гушка
Нека ти е живо и здраво! Верувај дека ќе биде се во ред и со твојата мисла најмногу ќе му помогнеш. Ви посакувам долг и среќен живот.