Труднички муабети Mayyya честитки и од мене , големи да растите и се најдобро почнавме да се ретчиме во темава, ни требаат нови трудници, ајдее луѓе сакајте се
Труднички муабети Cecilia i Mayyya честито керкички да ви се живи и здрави и големи да раснат.Читкам ве мамички од време на време ако не пишувам, па белким поскоро и јас ќе се усреќам со бепче
Труднички муабети Честитки до тазе мамите, да им растат големи прекрасни и паметни ќеркичките, здравје и среќа да им служат Туку, го погледнав видеово, па сакав да го споделам со вас, ептен ме разнежни (иако за момент посакав мене да ме бањаат така па после и да ме масираат ) http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ
Труднички муабети Честитки Мaya,да е зива и здрава малата ! Колку убаво форумот ни се полни со мали куклички
Труднички муабети Се роди Матеа Вцера се породив спонтано и релативно брзо.устесме во болницаа.Поздрав и со лесно на сите .
Труднички муабети Честитки на сите нови мами, многу се насобравте веќе неможам да ве избројам! Ајде, само да се множиме тука! Да ви се живи и здрави дечињата!