Се породив...

Дискусија во 'Бременост' започната од leo-n-tina, 7 август 2012.

1. l-a-d-y-di

l-a-d-y-di Популарен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    880
    Допаѓања:
    499
    emilijamak- Нека, е живо, здраво бебенцето и Господ нека го чува
    Не се секирај, остани позитивна за него, а има бебенца кои се родиле многу помали, една од нив е моја другарка, сега има 25 год и се си е во ред поззз

2. Lori-30

Lori-30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    1.108
    Допаѓања:
    709
    Нека е зиво и здраво Еми, Господ да ве чува и благослови, ќе биде се во ред , имало и други такви случаеви,не сте единствени.... остани позитивна, ни сме со тебе и ке се молиме да биде се во ред со бебуско, известувај не како сте :*

3. gluvarche

gluvarche Истакнат член

Се зачлени на:
    25 септември 2010
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    113
    emilijamak честито нека ви е, немој до толку исплашена да си, ни први ни последни сте, милиони случаи има на предвремено родени бебиња во 8 ми месец па сите си се живи и здрави
    само опуштено, за неколку недели ќе си се гушкате по домче ;)

4. TSS

TSS Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    433
    Допаѓања:
    396
    emilijamak Честитки мила,немој да се грижиш верувај дека се ќе биде во ред.Ве гушкам силноооо :*

5. ddevojce

ddevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 јуни 2013
    Пораки:
    3.492
    Допаѓања:
    4.549
    Emilija cestitki mila najubavoto nesto dojde na svet...Gospod da go blagoslovi bebuleto pobrzo da ozdravi,jas i site feminki ke se molime pobrzo da se oporavi bebceto so Boga napred..ne se grizi se ke pomine ...
    Se izv za lat od mob sum...

6. Agrona

Agrona Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    1.713
    Еми честитки. Дај Боже да биде во ред бебувче и да си го држиш во раце што е можно побрзо. Само со позитивни мисли биди. Господ е голем биди силна мораш за бебушко. Ние сите тука те поддржуваме ти даваме поддршка и ти ја испраќаме цела среќа на светот. Се најубаво ти посакувам од срце. :inlove: :* :$

7. zalosna

zalosna Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2011
    Пораки:
    4.742
    Допаѓања:
    78.094
    Serafima .. elimija da vi se zivi i zdravi bebuskite golemi da rastat i samo radost da vi nosat.( izvinete od mob sum pak )

На Serafima му/ѝ се допаѓа ова.
  8. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Честиткии Серафима :* Нека е живо и здраво бебенцето големо да расне,и се најубаво :inlove:

Честитки и до Еми за бебето и дај Боже се да биде во ред :*

9. Melinara

Melinara Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    305
    Честитки до сите нови мамички, да сте живи, здрави ,весели ,насмеани :)

10. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    emilijamak нека е здраво и живо бебчето Господ е голем ќе му помогне. Ти посакувам брзо опоравување, само позитивни мисли и за брзо ќе се гушкаш со твоето бебче :*

11. LaDyDoLl

LaDyDoLl Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    4.710
    Допаѓања:
    38.100
    Serafima бидете живи и здрави, исполнети со љубов и прегратки.
    Емилија,ти ја пуштам цела среќа на овој свет, иако верувам дека бебчето е борец и ќе успее, ќе успеете заедно...

На Serafima и emilijamak им се допаѓа ова.
  12. emilijamak

emilijamak Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2011
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    207
    Devojki fala vi mnogu za cestitkite i poddrskata ne ste svesni niz kakov period pominuvam se trudam da bidam i mislam pozitivno no sepak na momenti sum tolku razocarana i obeshrabrena koja li sestra da dojde vo soba jas sum na strek i zgasnuvam si mislam ke go cujam najlosoto ne daj boze, inaku bev da go vidam pileto denes, srce majkino tolku e malo i bespomosno ah koga bi mozela da mu pomognam zivot bi dadela, na celata maka pa i doktorkata mi se razvika demek sum imala sreka so moeto bebe bilo vo inkubator i bilo edno od 50 te deca na intenzivna dodeka nivniot kapacitet bil do 25 i da si imam na um deka moeto bebe e rodeno 8 nedeli , se prasuvam zosto 8 ned porano koga za donoseni se smetaat od 37 i da ne ocekuvam premnogu, zasega bilo stabilno, ne kriziralo ,ama edni bezobrazni, bescuvstvitelni, nemam komentar :(

На forumka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.015
    Serafima најголеми честитки и гушки и за двајцата :clap:

Emilija, вербата не ја губи....сплоти ја силата и концентрирај ги мислите само позитивно, со сигурност борец си родила...нешто за пто по 10 години ќе му раскажуваш колку бил силен. :hug:

14. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Не губи воља,надеж и сила
    Му требаш на малецкото,ич да не ти чуе за тие безмилосни и безобразни жени
    Ја имаш нашата подршка,верувај дека бебињата ја чувствуваат мајчината грижа и љубов
    Мисли позитивно ,пренесувај му мнооогу љубов на малото љубовче
    Ако смееш да пријдеш до него збори му,или од подалеку ако те слуша
    Верувам дека е многу тешко ,но издржи биди позитивна и дај боже да си одите заедно дома поскоро :*
    1,900 не е мала родилна тежина,состојбата му е стабилна,има примено инекција за здреење на плуќата,ова се е позитивно
    Другарка моја е како твојот случај,бебулето сега е голема :) има 2 години и е исто како своите врсници
    Поздрав и се најубаво

На lale24 и emilijamak им се допаѓа ова.
  15. vinozito1

vinozito1 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2013
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    3.417
    Serafima НЕМАМ ЗБОРОВИ ЗА ДА ТИ ЈА ОПИШАМ МОЈАТА РАДОСТ КОГА ПРОЧИТАВ ДЕКА СИ СЕ ПОРОДИЛА. :*
    Честитам за синчето :angel: .Нека е живо , здраво , среќно.Големо да расте па и сестричка да си добие.
    Ти се исполни најголемата желба што ја имаше , за која копнееше, се надеваше, веруваше, се молеше.
    Исполнувањето на твојата желба нека биде надеж и верба за сите оние кои ја изгубиле, дека кога најмалку се надеваат и очекуваат ќе ги видат тие две волшебни цртќи.

ЕМИЛИЈА честитќи и за тебе, и ако сега среќата ти е малку поматена.Пред се имај на ум дека и ако си породена, се уште си, и ќе бидеш поврзана со бебето .Колку си ти посилна и тоа ќе биде посилно .

На Serafima, emilijamak, Keti30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.982
    Допаѓања:
    108.442

Емилија, бебињата се борци , знам дека ти е тешко и што и да ти кажеме нема да се смени ништо, но ќе биде се во ред со бебенцето, да знаеш и медицината денес е многу напредна, еве јас сум родена '89 год , 1400 , па еве се си е во ред со мене, ќе си порасне и тоа , ви посакувам се најдобро :hug: :hug:

На emilijamak му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Melinara

Melinara Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    442
    Допаѓања:
    305
    Не се секирај со Господ на помош се ќе биде во ред. Немој да губиш надеж, наскоро ке се гушкате со бебуш.

18. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Емилијамак мила мораш да бидеш силна за тебе и малото,заедно ке успеете :)
    Силно е тос бебе ке успее,успеале многуу ке успеете и вие.
    Нај голема срека ти прајкам :)

19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Serafima и emilijamak да ви се здрави, живи и цел живот среќни бебенцата! :*

20. meU

meU Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    2.633
    Допаѓања:
    3.058
    emilijamak , ти кажуваат 8недели зошто рачунаат до 40та недела. Без гајле, штом си примила инекции, штом е во инкубатор и на интензивна, број до 37недела, значи тоа се уште неполни 4недели, кои за тебе ќе бидат вечност но се ќе се заборави кога ќе стасате дома. Биди силна и давај му позитивна енергијана на твојот бебуш.