Мили теткички, и од мене. Како што кажа и тета Меу, во понеделникот на 13ти јануари дојдов на свет и јас. Кога ме извадија од мешето на мама, веднаш ме нарекоа мочко, а што убаво мама ме викаше бајраче . И докторките имаа право, зашто јас уште не излезен, сите ги измочкав . Вчера не пуштија во нашата дома и за прв пат ја видов каква е, а веднаш денес да Ви пишеме и вас и да Ви кажеме дека слава на Бог сме добро. Со мама Ви благодариме на искрените честитки. Додека таа лежеше на болница, вашите честитки и пораки ја топлеа и на секоја се радуваше. Ви благодарам што ја насмеавте и усреќивте мама во тие мигови. Ви се извинувам во нејзино име што не можеше да врати на ниедна порака, зашто навистина беа многу. Но не е таква таа, само малку да закрепне на сите ќе ви пише. Ја измачив мама, зашто не можев да се завртам и да се родам природно, па затоа мораше да оди на царски рез. Само да закрепне, повторно ќе ве дружи, ќе ви раскаже се’ за тоа како си поминала . Ве поздравува мама и малото бајраче, кое не е сега бајраче, туку си има најубаво именце .
Честитки драга Серафима, живо, здраво, весело и Бог секогаш да му го осветлува патот, а вам да ви даде сила да го водите. Емилијамак, издржи драга, ете си било активно, па тоа е многу добар индикатор дека има воља и мал борец. Само позитивни мисли, и набргу ќе си дојде денот кога ќе се гушкате. Знам како се чувствуваш, оти дури и јас што бев цело време со бебуш, го барав како низ сон каде е кога ќе го погалев мешето, ми се чинеше како некој да го зел, а тоа до мене, навика е сето тоа. Ама гледај напред, мораш да имаш сила за двајцата. Ние сме тука за безрезервна поддршка. Нека се опорави побргу и што побргу да сте сите едно.
Еве ме ме и мене тука малце порано од очекуваното,на 26/01/2014 во 17-47 се породив,на свет дојде моето мало убаво пиленце едно мало убаво душиче со убави очиња ме погледна така убаво Сега за сега се молам да малата биде добро и издржи уште некое време па потоа мама да си ја носи дома... Повеке ке пишувам во породилни приказни,се молам мојата храбра душичка да издржи и биде храбра како од поЧеток што беше храбра... СЕ НАДЕВАМ наскоро ке пишувам со мојата Черка во раце.
Честитки Гирл нека е жива и здрава Не се секирај таа е храбра ќе го надмине и оваа, времето многу брзо ќе поминува после ќе бидете заедно. Поздрав
Oooo душа убава ајде со Господ напред ќе издржи милата душичка. А ти мила имај сила и храброст се ќе биде во најдобар ред. Уф јас од што прочитав сега и се возбудив и заборавив прво да ти ЧЕСТИТАМ. Ви честитам тебе и на твојот сопруг за милата душичка. Да ви е здрава, жива и права и да и даде Господ многу среќа.
Duso i ti li pred vreme, ne se sekiraj ke bide se vo red, malku da te utesam, moeto zlatce e dobro, dobro napreduva, pa spored prognozite na lekarskiot personal ke se guskame naskoro, stiskam palci i ke se molam da i vie naskoro bidete zaedno kiski...
Happy, happy, napreduva miloto, 1780 gr denes, 18 mg mlekce pie, ne e na kislorod samo disi, infekcijata vo krvta e iscistena recisi, i nema veke zoltica.... na dobar pat sme