Сонциња Да сте живи и здрави, и дај Боже сите да ја дочекаме таа радост! Посетувај не и советувај не кога ќе имаш време!
Другарки мои јас го родив мојот меденко, со образи за ручкање и очи бадеми. Цел еден свет држам в раце, фала му на Бог. Нема доволно зборови што можат да го опишат чувството.
Честитки! Да сте живи и здрави Те чекам да кажиш како помина во породилни Честитки до сите нови мајки, да ви се живи и здрави бебињата
Честитки мами, да е здрав и жив, цел живот да ве радува А тебе побрзо опоравување Уживајте и гушкајте се
Честитки мајки за бебенцата, да се живи и здрави, цел живот да ве радуваат! @Trpkovska, @mmacichka, @Stressed Out @IRBBB
Знаев.... Честитки миличка моја. Да е здрав и жив лепотанот цел живот среќа да го прати и да ве прави горди родители. Ептен ме израдува. Уживајте заедно гушкајте се милувајте се сега ја доби најубавата титула во животот. Бацки до лепотанот а тебе брзо опоравување и те чекаме во породилни
Честитки мамиии Жив и здрав дечкото, цел живот да ве радува и гордост да ви биде. Гушкајте се и уживајте.
@IRBBB @Stressed Out chestitki da vi se zivi,zdravi i golemi da vi rastat bebencata,a na vas mamichki pobrzo zakrepnuvanje
Мајка нека е живо и здраво, баш цел еден свет си имаш сега, а и допрв ќе го откриваш.... Побрзо закрепнување ти посакувам тебе и гушкајте си се сега