Здраво мамички да се пријавам и јас тука со мало задоцнување на 21 01 се породив со мојот мал лепотан кој се роди 3100 и 50 см долг со царски рез сега вејкем сме дома една недела се гушкаме ама немав пролика да пишам до сега поздрав до сите идни мамички и со лесно
Ајдеее честиткииии, со среќаааа некаа е да сте живии и здравии и двајцатааа и многуу убавии деновии ви посакувамм.
ubavka1 kostadinka24 girl-miri ....девојки најискрени честитки. Да ви се живи и здрави малите, уживајте во секој миг со нив
Честитки на сите нови мамички. Нека животот со новите ангелчиња ви биде поплочен со бакнежи, ограден со прегратки и обоен со насмевки. Уживајте и делете љубов.
честитки костадинка24, да е живо и здраво синчето те чекаме да кажиш како помина породувањето .. цеститки и до убавка уживајте и гушкајте се!
dobro vecer devojki se izvinuvam za latinicava od mobilen pisuvam i vo isto vreme sto ne pisav porano zasto vcera so bebuska izlegovme od bolnica inaku se porodiv so carski rez na 1 februar vo 20;45 navecer malku tesko bese deka sum dijabeticar ama fala na boga se e vo red so nas dvete si nankame se guskame abe se si praime mnogu sme mirni i denes si dobivme i imence ANGELA milo anglece na mama neka mi e zdravo i zivo mama za nejze zivotot ke go dadese ama gospod zlaten ne cuval i dvete .iako sum so carski rez sepak se obiduvam da bidam dobra mama a sekako tesko mi e imam bolki i se drugo ama za nejze ako treba i od koma ke se razbudam vi posakuvam na site da si docekate