Честито мама, да ти е здрава, жива, весела и од Бога благословена гушки од дада Софи до дада Дариа и до бебе Николија Честитки и на сите нови мамички
Јас со вир и дома терав некое време, можда 10тина дена. Убави ми беа дека меки, додуша јас борна киселина ставав и не ми се лепеа. И мрежести гаќи носев додека носев вир, а не крварев многу. Купив едно пакетче бони, тие ми беа прегруби, пробав и со обична влошка, ама се спурив, не можев да ја носам и потерав со вир. После се префрлив на дискрит секојдневни до кај 1 месец и толку.
Ај сме имале многу нови бебиња.мамички @tincemajmunce ,@stevemila ,@brm_brm ,@Natashka1988 и на останатите честитки,да се живи и здрави малите
Мамички нека ви се живи и здрави бебушките.Посебно сакам да и честитам на @Natashka1988 и нејзиниот борец. Ние завчера си дојдовме дома се гушкаме,мазиме пазиме
Се породи лепото? Живи здрави да сте, гушкајте се. И на сите мајки не ве пратев во последно време, живо здрави и најсреќни, уживајте во најубавата улога.
@tincemajmunce се породи мама? Извини, сум пропуштила. Жив, здрав и од Бога благословен да е баткото, голем и безгрижен да расти!