МАМИСИИ (почнувам да ве редам ) @Ceneva , @Bella_Stella , @Sofi.ja , @АнаМаријаД , @Veki4kaa , @Bubish26 , @Suze18992, @Alishan30 , @1209 , @Panovic , @DaisyDoo , @0ли , @missswety , @Viveki , @Enci201 , @DaisyD , @Кларчи272 , @Hatula , @Bebence29 , @Chanell* @PoisonGirl , @Kateruna , @DoubleK @Starchild , @***Bony*** (да ми прости ако некои ги испуштив, се надевам сите ве наброив). Честиткиии НАЈГОЛЕМИ за новата улога, да се здрави, живи, безгрижни и ксметлии бебушките и бебушите. Иако доцнам со честиткиве, не можев да одминам а да не ви ја искажам радоста за вас. За сите борки тука, за први втори бебиња, бебиња сонца и виножитки, долгопосакувани и очекувани, еве се тука ви се во раце! Уживајте во мајчинството, во мирисот на тоа мало мекано телце, во сите фази и моменти, во сите чувства и емоции! Бакнежи и прегратки, генерацијо
Мајкаааа Вака-така од two weeks wait стасавме до овде. Секоја во свое време ќе дочека, тоа бар го увидовме.
Мамички, се породив и јас. На 02.03 дојде нашиот принц на овој свет. Сите да си дочекате ваква радост.