Труднички муабети Честитки нови мамички, живи, здави и среќни со бебушките најубав поклон за Нова Година
Труднички муабети Честитки до сите нови мајки, добар почеток на новата година, уживкајте си со бебињата и се читаме сите наскоро во темата за новороденчиња
Труднички муабети Супер честитки и за Матеа нека е здрава и жива голема да расте заедно со мама и тато и само радост нека ви носи а до година и едно братче да и купите ако нема
Труднички муабети и јас се придружувам на честитките до новите мамички! да се живи, здрави бебенцата и многу среќи да ве прават!
Труднички муабети Cecilia i Mayyya i dria честито керкички да ви се живи и здрави и големи да раснат.
Труднички муабети Јас заборавив да ви заблагодарам на сите што ми честитавте за ќеркичката, ви посакувам на сите мешиња да поминете лесно како мене, ќе ја раскажам мојата породилна приказна кога ќе имам повеќе време. Ви посакувам Среќна Нова Година и весели празници што ни претстојат, бидете ми среќни и безгрижни. Туку приметив Micika80 ја нема, да не е таа првата мамичка феминка во 2013 !?
Труднички муабети Честитки, честитки, се најдобро, нека е здрав и жив, голем да расте да ви биде најголема радост во живтот ........
Труднички муабети Честиткииииии многу многу се израдував лелеле се наежив целата да е жив и здрав и нај умен на мајка. Со среќа сењорита и те чекаме за подетални информации
Труднички муабети Душичка најмила!!!! Да го бакнеш од сите нас тука кој знае може нкоја снашка се крие у нашите мешиња
Труднички муабети лелел колку убаво , голем да расти и да бидете најсрекни на цел свет искрено ти завидувам, и јас едвај чекам да го видам синко мој, ххехех кисченца за двајцата