честитки до сите мамички,живи и здрави да сте сите и се најубаво. Пс-јас сеуште ја немам малата кај мене али по цел ден дум кај нејзе,си ја гушкам и грижам за неа,се надевам нареднава недела ке биде дома во своето креветче кое ја чека. ИНАКИ се е едобра и напредува убаво се надевам ке пишувам наредо о за совети,само здрава и жива да ми биде керкичката,да биде до мене.
со среќа нека е жив и здрав,голем да расти girl-miri..ќе биди толку долго си чекала сега за некој ден..се надевам дека ќе имаш лесно и убаво породување.. Потоа ќе треба да частиш
Мила јас веке се породив пред месец дена,за моја среќа се помина добро и малата е добро само што сеуште е во болница бидејки се роди порано од терминот. Се надевам нареднава недела ке биде дома.
jagoda терминот краен ми беше на 09.03 а јас се породив на 28.02 во 39 недела Инаку Благодарам многу мајчички ...Посакувам секој да ја доживее оваа радост
Честитки Mrs.Bass и TSS!!! Да се живи и здрави бебенцата! Големи да пораснат и многу среќа да ги прати во животот!