Си се сакам себеси поради тоа што го доживувам , поради тоа што живеам во нашата татковина МАКЕДОНИЈА
Поради тоа што нема второ јас, не постои иста личност како мене се сакам поради сВе и лошите работи ги сакам, сите сме си уникати и треба се на себе да си сакаме
Се сакам себеси поради ....тоа што имам мн самодеверба! Се сакам себеси поради ....тоа што никогаш не лажам! Се сакам себеси поради ....тоа што ги почитувам моите родители претерано! Се сакам себеси поради ....тоа што сум мн трпелива! Се сакам себеси поради ....тоа што во лице му казувам на човек се што мислам! Се сакам себеси поради ....тоа што сум мн различна од другите во поглед на моите размислувања! Се сакам себеси поради ....тоа што сум искрена! Се сакам себеси поради ....тоа што сум вистинска пријателка и никогаш нема да изневерам пријател! Се сакам себеси поради ....тоа што сум растена во попатријахално семејство и затоа сега сум толку добра личност! Има уште доста работи но овие се доволни
Зошто се осеќам многу паметна во последно Зошто сум one of a kind Зошто знам да сакам Зошто знам шо сакам во животов и целам кон тоа, не се движам во празно Зошто знам дека некои луѓе можам да ги направам среќни
Се сакам себеси поради... 1.Заштитниот знак (забите) 2.Половината 3.Искреноста 3.Интелегентноста 4.Другарките Спојлер Животот ќе ми биде посреќен ако не ни е таа класна BUT LIFE GOES ON!
Сакам се затој што сам една и единствена,никад никога не сам пробала да имитирам и покрај све тој што сам доживела за мои 14 године живот ЈОШ СЕ ДРЖУ НА НОГЕ! [некои ке викав еј овај 14 годиен како големи муке да е имала,али ја сма имала мукее какви што ви не ни можете да замислите]!! И што сам решителна,чувствителна и дружељубива
Се сакам себеси поради тоа што сум тврдоглава. Се сакам себеси поради тоа што знам што сакам. Се сакам себеси поради мојот карактер. Се сакам себеси поради тоа што го познавам моето срце. Се сакам себеси поради тоа што сум добра личност. Едноставно се сакам себеси поради сите мои добри особини.
Поради ... СЕ!!! Поради тоа што сум П.С. Ако не се сакаме и почитуваме самите првенствено, онда што ни преостанува да очекуваме од тие што не опкружуваат ?!
-Кога ке намислам нешто, остварувам. -Знам да сум срце за сите, но кога нешто не ми е ок одма реагирам. Во превод-Имам свој став. -Харизмата и шармантноста. Значи две работи кои на прв поглед (потврдено, со долгогодишно искуство) на прв поглед привлекуваат кај мене.
Се сакам поради тоа што не сум страмежлива, што си зборам тоа што го помислувам, што немам влакна на јазикот, што прво кога ке одам кај бабите на гости отварам во фрижидерот да видам што има иако немам намера да земам нешто
Се сакам себеси бидејќи знам дека мојата смисла за хумор е многу лоша и пак продолжувам да ги кажувам истите глупи шеги. Посакувам да имам се што не можам да имам = Факт. Поради тоа што сум креативна, не сум нешто wow талентирана ама си имам свои добри страни. Некогаш стварно знам да бидам чудна. Иако не сум слаба научив да си живеам со тоа и си се смеам на моја сметка и да си ги носам сите несоворшености кои ме прават посебна.
Кога ќе наумам нешто ќе го направам колку и да е неостварливо Мојата одлучност Тешко можат да бе убедат(макар шо ќутам и ги слушам) имам супер височина и добро градено тело дупчето „смеалче’’ на лицето Ги оставам луѓето да мислат дека ме излажале ,а подоцна им давам до знаење за нивната глупавост со лажењето
се сакам себеси поради тоа што сум висока имам добра душа никоаш никој не би повредила имам бујна фантазија ......
Имам смислам за хумор Не сум срамежлива Kога треба плескам се во лице ама не претерувам (наменето) Поради мојата коса Поради тоа што сум во тек што се случува со обичните и славните луѓе :rolf:
Исто така се сакам поради. 1.Тоа што имам свој став/свое јас 2.Не сум срамежлива личност. 3.Имам харизма 4.мојата интелигенција 5.Умеам да фантазирам 6.Мислам дека сум најголемиот оптимист на светов 7.Имам уникатен стил на облекување 8.Човек сум (во денешно време,ретко кој знае да биде човек) 9.Правам се,за да си го постигнам саканото-не постојат граници и пречки. 10.Секогаш сум весела и насмеана и не дозволувам да си го расипам расположението 11.Талентирана сум 12.Не потпаѓам под туѓи влијанија и сакам да сум истакната 13.Се борам за себе 14.Бемката на вратот и на рамото Се сакам таква каква што сум.
Се сакам ради тоа шо сум мнгу добра па дури и глупава на моменти од толку добрина сакам да помагам на лугето шо ги сакам знам да бидам себична па за чудо и тоа го сакам кај мене ми прави некаков баланс имам убави очи иии уште многу има не ми текнуве сега...ке пишам пак
се сакам себеси најпарвин што не сумм тргнала по погрешен пат во животов и не сум направила ништо неубаво.. се сакам поради што си имам своја надворешна и внатрешна убавина.. се сакам за тоа што јас сум јас не како останати