Се сакам себеси поради тоа што знам што сакам во животот. Се сакам себеси поради мојата интелегенција :geek: Не е највисока на свет, ама за мене е таман Се сакам себеси поради начинот на кој им помагам на другите. Спојлер Кога другарка ми има лоша оценка на тест и се осеќа малку даун, јас и кажувам шега и барем за момент е ап, и се смее Се сакам себеси, а и се мразам себеси поради тоа што им простувам на луѓето премногу лесно. Колку многу ми згрешиле, колку многу ме навредиле, ама јас пак им простувам. Многу го мразам тоа, ама барем значи дека можам да бидам поголемиот човек...
заради карактерот, заради добрата поставеност спрема луѓето, комуникативноста, интелегенцијата и паметот (просечни) ....
Се сакам себеси поради.... мојата уникатност и тоа што не може ниедна ситуација да ме изненади . Тврдоглаво , амбициозно и самоиницијативно девојче , кое држи до себе.
се сакам себеси зато што сум задоволна од сопствената убавина се сакам себеси поради карактерот (воздрженоста) (искреноста) (доброто однесување) (гостопримност и лубезнозност ) се сакам себеси зато што сум храбра...
Се сакам себе си поради тоа што имам преголема гордост, знам што сакам, знам во што уживам, знам да насмеам некого, поради цврстиот карактер, големиот инат...едноставо затоа што сум си ЈАС и само ЈАС !
Се сакам себеси поради тоа што не потклекнувам и се борам до крај, што секогаш знам да се воздржам, што сум си убава(сама за себе) што не сум глупава или премногу повлечена.Бидејќи знамд а бидам среќна и добра сперма некого каога и не треба.
Poradi toasto znam da sakam,da veruvam vo iskrejnosta na lugeto,da brojam do 10 na provokacii,da gledam pozitivno i oprimisticki na rabotite,da dadam se od sebe za da gi napravam lugeto sto mi se najbitni najsrekni-e bas poradi toa! [mod-kirilica:31xuabmz][/mod-kirilica:31xuabmz]
се сакам себеси поради очите се сакам себеси поради нозете за кој добивам доста комплименти се сакам себеси поради долгата коса на која многу ми се воодушевуваат се сакам себеси поради дарбата за пеење се сакам себеси поради отвореноста се сакам себеси поради тоа што знам да бидам пресреќна за најмалите ситници се сакам себеси поради тоа што ретко знам да се изнервирам
се сакам себеци поради тоа што сум искрена, смирена,храбра,интелигента,начинот на кој размислувам за некои работи...
Затоа што само себеси смеам да си пруштам безусловна љубов. Затоа што кога сите ке заминат... не преостанува никој освен самата јас. Затоа што длабоко во себе јас сум си најдобриот пријател, скриениот глас во мене секогаш знае што е најдобро за мене и ме води кон вистинските патишта. Затоа што сум свесна за моите маани и доблести.. затоа што сум несовршена а несовршеноста ме прави совршена. Затоа што самодовербата е единствениот начин да стигнам до врвот.. да ги остварам моите цели и соништа.. Тоа е клучот на среќата!
Се сакам себеси поради својата снаодливост,позитивност,хумористичнот,талентот за пеење и глума,добродушноста и дружељубивоста...доволно е
Поради тоа што сум стабилна личност, смирена, интелегентна, снаодлива, одлучна, талентирана за гитара, многу креативна и фина.
.... тоа што знам да сакам и да бидам верна , често сум насмеана ,се радувам на мали работи и токму тие мали работи ми се потребни за да бидам најсрекна ...
Се сакам себеси поради тоа што сум зрела личност, со оформен карактер и никој скоро не може да ме убеди во нешто што јас не сметам дека е добро. Што сум одговорна личност, кога имам обрвски спрема друга личност, секогаш ги завршувам. Што сум интелигентна. Што знам да ја ценам љубовта и вниманието на моето семејство. Што не сум повеќе тоооолку срамежлива, повлечена. Што сум културна и фина, имам добро домашно воспитување. Од физичкиот дел, си го сакам многу телото и очите.
Се сакам себеси поради што знаам добро да ги направам ноктите Се сакам себеси поради што сум послаба, мене така ми се свиѓа Друго не ми текнува незнам
Најмногу, поради тоа што секогаш успевам да пронајдам светла точка, што верувам во љубовта и што сум искрена...