Се трага по телото на исчезнатата Данка од Бор

Дискусија во 'Политика и настани' започната од нина122, 26 март 2024.

1. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    13.474
    Во Србија е исчезнато 2 годишно дете..
    Многу е малечко ова дете за само за залута негде, премногу е мало, уште носи памперс и цуцла..
    20240326_222409.jpg

2. Splendor.

Splendor. Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2023
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    445
    Многу жално, цел ден ми е умот во девојчево. Отварам чат пат да прочитам до каде е потрагата, ама сеуште не е пронајдено :( Дај Боже да е добро дете мило, да се врати кај родителите што побрзо, не сакам ни да мислам на можните лоши сценарија :(

3. st-el

st-el Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2010
    Пораки:
    800
    Допаѓања:
    5.477
    Страшно... Мало е девојчето.... Белким полицијата има некаква трага :(

На нина122 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.093
    Допаѓања:
    9.746
    И јас цел ден го мислам детето, за греота. Преочигледно е дека е киднапирано, иначе кое дете од неполни две години ќе се оддалечи само било каде и од страв нема да почне да плаче. Душиче мило. Децава во денешницава од вид не смееме да ги испуштаме.
    Од овој страв и кога треба сам на секунда да го оставам надвор, му викам влези на скаливе, не мораш до горе,само седи тука, одма идам. Среќа па е послушен, не е баш пријатно настроен ни со познати ни со непознати. Мм го кара поотворен да бил, јас му викам остави го,подобро да е ваков одколку не дај Боже нешто да се направи.

На SummerGirl, LiquidLuna, 1209 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    13.474
    И јас мислам дека некој го има земено, тоа е мало дете, не знае уште ни да оди убаво, во Мај ќе полни две години, што значи 22 месеци има, бебе, како може да оди само по планини и шума каде што го бараат, по непристапни терени.. Едноставно не е во негова моќ толку да залута..

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.093
    Допаѓања:
    9.746
    Точно. Што се случува со светов, какви психопати шетаат, како имаат срце да му направат било што на едно мало дете, ниедни пари или било што на светов не би ме натерало да наштетам никому на тој начин, не пак на мало беспомошно суштество. Тешко родителите во овие моменти. За памет на сите треба да ни се вакви ситуации.

На Bebce1, eliesaab, Feminka22 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    13.474
    20240327_222947.jpg

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.093
    Допаѓања:
    9.746
    Дете је добро, ама до кога? Дај Боже се' да излезе супер и да си го вратат детето. Оваа некоја психопатка желна да биде мајка ќе излезе на крај да е.

На Трагедијаупмм му/ѝ се допаѓа ова.
  9. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.720
    Допаѓања:
    13.474
    Нека го најдат детето прво, па после се останато.. Од една страна ми е мило дека детето не залутало само во шума и не било цела ноќ само во шума, или не паднало во некоја дупка, јама, бунар ама од друга страна кој знае кај какви луѓе завршило, му дале ли да јаде, го пресоблекле ли сирото дете, им плаче ли.

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    2.128
    Допаѓања:
    3.470
    Само да ја најдат некако. Ептен ми е жално убо мало детенце, како може некој да му наштети, толку слатко пувче ептен жално, само сакам да слушнам дека е најдена...

На Feminka22 и sani99 им се допаѓа ова.
  11. Blackandwhite123

Blackandwhite123 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2018
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    113
    На која страна е ова? Никаде до сега не прочитав дека се спомнува дека некоја жена ја киднапирала и дека се видени во Нови Сад..само да е жива и здрава ❤️

12. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.890
    Допаѓања:
    45.216
    Цело време проверувам да не има новости, многу жално. Сирото дете. Мислам дека нема полошо од тоа да ти исчезне близок, а посебно дете, таа неизвесност не ја посакувам ни на најголем непријател.
    Многу е чуден случајов, јас како мајка, мое дете од 2 год во шума не би го оставила сама ни 2 сек, а не да влегувам внатре во куќа, многу ми е сомнителна мајката искрено. Толку брзо да се оддалечи мало дете нема шанси, баш во тој момент да се најде некој шо ќе го киднапира неплански, некаде во некое забутано село, исто ми е многу нелогично.
    Само да ја најдат жива и здрава.

На VDT2906, Gosh, sweet-cherry и 11 други им се допаѓа ова.
  13. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.612
    Допаѓања:
    17.543
    Уште посомнително ми е што дојде багер да ја руши куќата и да го претражува дворот.Сигурно се има одредена сумља ама не смеат да кажат.

На Gosh, mal.ecka, eliesaab и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    6.289
    Допаѓања:
    26.800
    Селото или шо е тоа Бор, било шо се вика на границата блиску до Романија и Бугарија. Они се најпознати за трговија со органи, ама не сакам да мислам на тоа, едвај чекам да ја најдат, премногу ми е жал.
    Ако некој од родителите и направил нешто, срам и арам да им е, дефинитивно треба да се воведат некои закони за тестирање на луѓето дали се способни деца да гледаат.

На Gosh, Anyshka, LiquidLuna и 8 други им се допаѓа ова.
  15. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.722
    Допаѓања:
    274.089
    3 дена поминаа и за жал статистиката не оди во прилог на детево.
    И ај, да не обвинуваме нели родители, ама јас уште не сум запознала во животот родител што дете од нецели 2 години ќе остави само во двор од викендица на (наводно) две минути. И тоа викендица која со години не била посетувана... пресмрдлив случај.

На Gosh, Anyshka, RAK91 и 11 други им се допаѓа ова.
  16. Malesia

Malesia Популарен член

Се зачлени на:
    1 април 2020
    Пораки:
    1.750
    Допаѓања:
    3.443
    Две минути ако е оставено, колку само вода на наполни е во ред. Тука и ќе слушни и ќе види нешто (Не е можно да не се слушни детето или автомобил.) Плус нели ќе оставиш врата отворена одиш вода да наполниш. Случајов дај боже да заврши среќно.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.722
    Допаѓања:
    274.089
    Не е, оти со години тука не била.

На Mnik и Malesia им се допаѓа ова.
  18. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.890
    Допаѓања:
    45.216
    Aбе ни вода да полнам би го оставила ни 10 сек, може да падне да се надени на гранка, на било што, само што проодело, не е ни стабилна што се вели за да ја остави било каде сама, јас моето на секои 10 сек го ѕиркам кај е ако работам у кујна со свртен грб, и тоа дома. Во двор кој е целосно непристапно заграден не го оставам сам. Спие у количка, јас дремам до него.
    Значи не да смрди, корне случајов.

На Anyshka, CameliaMiller, mal.ecka и 4 други им се допаѓа ова.
  19. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.612
    Допаѓања:
    17.543
    Баш ги слушав сега Србиве,куќата т.е не е ни куќа е во очајна состојба,дворот полн со расипани машини за перење,еден куп железа на кои можат да се повредат.Само недај боже мајкава да е во некоја депресија нешто да направила.Секако неможе да оди на полиграф зошто е трудна.

На mal.ecka, SummerGirl и Malesia им се допаѓа ова.
  20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.385
    На mal.ecka му/ѝ се допаѓа ова.