1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Се чувствувам ко курва...

Дискусија во 'Канта' започната од fani88, 31 мај 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Епа едно големо :clap: Се сомневам дека имаш 24 години. |( Не сакам да прифатам дека некој на 24 може вака да се однесува. Ццц... срамота. :tmi: И после младинава била лоша, епа има и од кој да учи. Не би сакала да се најдам некогаш на местото на другарка ти. ЕДИНСТВЕНО што можеш да направиш е да и' кажеш што се случило (само без детали те молам) и да исчезнеш од нејзиниот живот.
    А за дечкото нема потреба да се коментира. :x

2. srcekrsacka

srcekrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    2.952
    Допаѓања:
    1.752
    за него не ме ни чуди-машко е и скоро јас се најдов во незгодна ситуација
    собрани на роденден кај другарка партнерот почна мене да ми се смешка-веке неколку пати се случува ама јас се однесувам нормално

си требала да го одбиеш кога ти рекол дека ке те испрати и тебе со кола до дома, така ке си му дадела знак дека нема шанси да се надева на нешто

3. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    ТАА не се кае за тоа што го сторила штом вака мисли дам му плати. Боже сочувај ми го паметот. Сирота другарка од доверба ја оставила другарката со дечкото, а таа куч.а најголема ПУ СРАМота
    Уште не е свесна што значи да изгубиш вистинска другарка која имала доверба во неа. Толку тешко се гради пријателсто а вака брзо се уништува и се за еден така убав к.р , ко само тој еден да е. Па подобро да бидеш со 10 различни во еден месец одколку со тој на другарка
    Боже Боже

4. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    :rofl: :rofl: :rofl: Ај барем те гушнал ако ништо друго :D
    Не, шала на страна, срамота е, сепак јас мислам да и кажеш на другарка ти, по цена да ја изгубиш,сепак не заслужива нити другарка како тебе, а нити па дечко ко него!

На tessie и Libera им се допаѓа ова.
  5. Queen-b

Queen-b Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    7
    како сочно ја имаш објаснато целата ситуација не беше ни до толку потребно. :puke: :puke: :puke: па и треба така да се чувствуваш. не знам зошто сакаш да го бришиш профилот оти очекуваше поддршка или оправдување на фемина а не доби!?!?! :!: за то помири се со фактот дека го направи тоа и нема да се вратиш назад а јас мислам и да можиш да се вратиш назад пак ќе го направиш истото. жал ми е за другарка ти во цела ситуација оти ако дознае за ова нема да биди способна никогаш во животот да верува на некој........

На mona.s му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Stella.21

Stella.21 Активен член

Се зачлени на:
    27 мај 2013
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    2
    А другарка ти случајно да не се пронајде во постот листајки низ форумов па сега затоа сакаш да го бришеш? :D
    ццц срамота за тоа што сте и го направиле. жално!

7. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.563
    ТАА не се кае за тоа што го сторила штом вака мисли дам му плати. Боже сочувај ми го паметот. Сирота другарка од доверба ја оставила другарката со дечкото, а таа куч.а најголема ПУ СРАМота
    Уште не е свесна што значи да изгубиш вистинска другарка која имала доверба во неа. Толку тешко се гради пријателсто а вака брзо се уништува и се за еден така убав к.р , ко само тој еден да е. Па подобро да бидеш со 10 различни во еден месец одколку со тој на другарка
    Боже Боже

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  8. galijan

galijan Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2012
    Пораки:
    140
    Допаѓања:
    260
    Fani88 iskreno da ti kazam mi se gadi od takvi luge kako tebe.Sramota, aram da vi e i na dvajcata.Mnogu e lesno da kazes se sluci,nenamerno bese, ne mozev da sprecam.Ke si zivees so ova cel zivot.Izvini za grubite zborovi ama ti trebaat za da se otreznis.Da mu go pusam na nekoj torko i da si rasipam prijatelstvo.....alooooo mozok malku.Kaj otide ovaa mladina...

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  9. vw-girl

vw-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    162
    леле господе не си верувам на очиве што читам!!!!! :@
    како бе ти прво си дозволила? а Тој како дозволил тоа е веќе друга приказна.!
    Згрозена сум од вакви како тебе. јас имам долга врска , и искрено да ти кажам ме фаќа страв , од вакви неморални и со мозок од кокошка или воопшто без мозок девојки!
    Искрено , Најискрено ми се гади од вакви како тебе, погоден збор не има нашиов јазик за да те наречам! Ти како *најдобра другарка* и го направи ова? Јас неможам ни да си замислам да сум на твое место, па да би ти кажала што да правиш! Ова ќе те гони цел живот, или можеби не, бидејки ако имаше совест или морал никогаш не би го направила тоа, не барем на твојата најдобра другарка! А за дотичниот нема да коментирам - ГОЛЕМ ФРАЕР!

На Sanjichka007, Ketrin.Moon, kiki4kablondy и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. psychic

psychic Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2012
    Пораки:
    2.360
    Допаѓања:
    1.252
    епа едно големо БРАВО :clap: :clap: извини, мно каква си ти најдобра другарка??? :fubar: а како тој си дозволува така даа тоа е баш среќна врска....ова цел живот ќе го памтиш и двата сте криви. па машко е машко, но ти бар можеше да се контролираш малку?

11. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    не ми се верува што читам ми се гади од девојкава со постот ....ццц..глупача...

12. jasBia

jasBia Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2009
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    342
    Никој веќе не заслужува комплетна доверба.. НИКОЈ!!

13. Rubinka

Rubinka Активен член

Се зачлени на:
    4 април 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Ај леле, страшни работи, а детаљите си можела да си ги зачуваш за себе ... како бе така они идат 2 години и ти си го сакаш цело време, абе ова на мене не ми се верува здрав мозок да го прави или може и не е вистина туку некој си го измислил не знам инаку како на друг начин да ја оправдам оваа грозотија :devil:

14. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.672
    Машко ко машко - а што треба ако е машко, со која ќе му дојде да изневерува? Ви се молам, од вакви поуки ми се гади, па ако е машко не му е се дозволено.
    Подеднакво се виновни и двајцата, со коооооој памет бе? На 24 годишна девојка ли личиш? Јас не би им дала на ваквите ни 15. Од толку мужи у светов ти за дечкото на најдобрата другарка се фати?! Бедно.

На Ketrin.Moon и mona.s им се допаѓа ова.
  15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Да си ми мене другарка, и да дознаам.....

немаше ништо да направам, не вреди. Ни за тебе, ни за тој „дечкото“.
    Не да те осудувам, ама срам да ти е.

На Ordinary му/ѝ се допаѓа ова.
  16. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.904
    Vreme e za kjuch.....ajt u kanta.

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mona.s

mona.s Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    579
    Допаѓања:
    153
    Можам да ти кажам дека чуствата ти се на правилно место си Kурва...јас мислам дека сепак му напрај услуга на другарка ти со то шо се изеба со дечкото нејзин зато шо му покажа дека е тој губре дека не ја заслужва а усте помалце ти...можи ке му е неубо некое време ама за некој период ке сфати дека не вредите воопшто и ке си продолжи понатаму...е сега веројатноста е голема дека ке наиди на некој како тебе или како него бидејки ги има...ама па то те прај поискусна и посигурна во то шо сакаш да имаш а уште поважно шо заслужваш...

18. Barbie07

Barbie07 Популарен член

Се зачлени на:
    5 април 2013
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    590
    Страшно! :puke: Па ни тој не ја заслужува другарка ти..а и ти,како си можела на најдобра другарка? :^)

На RainbowGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Ова намерно тука го кажува за да испадне јака женска.

На RainbowGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. RainbowGirl

RainbowGirl Активен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2013
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    2
    ГАДНОООО МИ СЕ ЗГАДИ НЕ ДА СИ КУРВА ПРОСТИТУКА СИ!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.