Веројатно е еден од првите што почнале со филери. Сега поновите за да привлечат муштерии, ставаат пониски цени, бидејќи и конкуренцијата е поголема од порано.
Jas imam prasano ,cini 6500 den 0.5 i 12 500- 1 mililitar. kaj dr Martin. A vo Perla ne znam,nikogas ne sum prasala, ne mi se dopagja kako raboti ona..
ne znam toa nemam prasano..ama mozno e ,pisi ,prasaj.. Jas veke si zakazav termin za u juni ama u Gv,imam tetka tamu,taman, em na gosti,em novi usni heheh
Зборувате за dr.martinmojsoski нели? Така му е инстаграм профилот Ако е тој ,дефинитивно ДА! Јас немам видено некој да работи поубаво од него искрено. и Др Роберт е ок, ама јас би кај Др Мартин! Да,да,да! Овој е тој!
Читав дека сте го препорачувале Др.Мартин, искрено првпат го отворив денес. 5 пати му го разлистав профилот и не најдов ниедна паткеста уста. Има техника на russian lips шо мене највише ми се свиѓа. Дефинитивно закажувам кај него, само да стивне малку ситуацијава. Не ми е мака ни до Гостивар да одам, само да знам дека ќе ме напраи као шо сакам.