Го отворив и Роберт и Мартин не ми се свиѓаат устите што ги прават изгледа за друго одат Не би дала некој да учи на мене и да ме унакази пре би одела некој професионалец во Бугарија да ми стави филери него ли кај нас.
Хахаха,не знам јас за шо одат, ама ми се допаѓа. Иначе,мислам дека во Бугарија одамна имаат изгубено чувство за "умерено'' ..
Една девојка што ја познавам ја прашав што има праено со устата затоа што многу и се познаваше ми рече дека со хијалурон пен ја зголемила мене ич не ми се свиѓа паткесто многу,а убава и беше природно.
Здраво девојки!Би сакала да Ве прашам во врска со тоа кај кого е најдобро да се стави филер. Би сакала да ставам малку (0.5 ml) и според вас каде е подобро : Д-р Мартин, antiaging или кај д-р Марија Бунда? Не знам никого што има искуство со ова, а реално би сакала да пробам,но сакам да изгледа што е можно поприродно.Реално имам гледано како ги прават во Русија и конкретно во LA,USA ..предобри се ама далеку се нашиве од таму.Но сепак кој е најдобар според ваше искуство? Благодарам однапред
Јас доста ги следам и се имам распрашано за сите :'). Хахахха Лично,имам закажано термин кај др Мартин. Баш поради тоа што работи по руска техника. Го обучувала Русинка. Тоа е тоа шо се бара! Др Марија ...ок,што знам. Промиталиа-никако! Ќе прикачам слика една од руски стил на усни од Др Мартин. Предобри се! Еве неколку шо ми се топ! Не се. Работат многу невкусно и неумерено.
Зависи кој, јас имам ставено teosyal rha 3 и е 220-250 евра за 1мл. Има и поевтини (лично не би користела од нив).
Mislam deka mnogu e pobiten nacinot na koj go apliciraat filerot-tehnikata,otkolku samiot filer. Sekako,filerot e ubavo i vazno e da e kvaliteten. Drugarka moja ima stavano Juvederm. Platila skapo, nisto posebno. Usnite ne i bea ubavo napraveni..