Odlicno sto si zadovolna od svojot rezultat! Ama bash tamu te gledaat kako paricnik. Sho se nemam iznaslushano. Sekako ,sekoj so svoe iskustvo. A vo promitalia ,spomna @ludamaja10 ,da mi plakaat za usni,nema da otidam.. Spomenavte ,ne treba da se samo medicinski lice za ovaa rabota. Mnogu pobietno e da se esteti.
Да те замолам да споделиш нешто околу Перла. Баш закажав консултација таму да ставам сега, па ме замисли. Ако не сакаш јавно, пиши ми во порака. Би ми значело многу.
Благодарам за мислењето. Генерално освен кај другарка/ колешка која ми наплати само материјал, мислам дека сите гледаат да ти увалат што повеќе услуги ако видат дека имаш пари. Јас си дадов ден два да размислам што сакам а што не и не прифатив се што ми нудат. Ама советот кој го добив за она што го сакав, беше точен. Е сега , дека е скапо, скапо е. Ама овде каде што живам е уште поскапо , не драстично ама сепак. Макар што, жените во Холандија не се толку по филери тргнати како на пример во бивши ју простори или Бугарија, Турција. Ама еве пример Даниела изгледа ко божица за своја возраст. Одблизу ја гледав и има пројдено едно 40 обуки, ако не и повеќе, бар според сертификатите на зид. А да те зезне некој само еднаш може, за вторпат те изгубил ко клиент. Ги разгледав фотките од докторот од Гостивар, ми се допаѓа, би пробала. Не се паничам многу, секако се ресорбира а и се раствара ако не ми се допаѓа.
Јас денес ставив филер, само contouring правев. Употребено беше органски филер Neauvia, супер изгледа сега-засега, само што трае помалку останатите видови на филер. За болење - боли, ама се издржува.
Женски кажете ми од кого сте задоволни а зима помалку од 250 евра за 1мл? Биби Ризес ми е веќе скапа, 3 пати ставив кај неа.
Женски сте слушнале за La Bellezza?Докторка била и естетичар. Исто ставаат филери во уста. Ама гледав на инста не ставаат слики од пред и потоа
Pa iskreno ne e bolno kako sto mi kazuvaa! Jas sum dosta osetliva na bolka ama ova bese dosta tolerantno. Da kazam,ne bese ni bolno. Anestezijata bese vo vid na krema ama mnogu jaka. Okolu toj dej uzivaj. Ne e ic strasno. A sto se odnesuva do rezultatot i sè drugo. Pishav pogore ,d-r Martin e prekrasen ,mnogu pozitiven, te opushta ,a ima zlatni race!! Prezadovolna sum. Jas staviv okolu 0.7 ml.