Мислење за Биби Ризес, цени ова она гледам Миа ја рекламира често ? Да ми препорачате некој што е добар со филери освен неа во Скопје..
dr.robertstojovski пред некој ден го најдов на инста, најверојатно кај него ќе одам наскоро. Ми се допаѓа како работи од тоа што видов на сликите.
Може ли слика во ДМ? Може ли некаква слика да добијам од усни правени кај д-р Коста во Дерма плус зошто не ставаат воопшто никаде на нивниот сајт/профил
И двајцата се добри мада мене Мартин поубаво ми работи. Баш прашував од 6500-13500 зема, зависи колку мл и зависи кој филер користи. Restylane е најскап. Секој додатен 0.1 мл се наплаќа 1300 ден. Инаку моментално не работи на одмор е.
Да видов баш на инста дека е на одмор. А инаку не се разбирам јас ич, имам средна големина на уста ама би сакала малку посебно горниот дел да го пополнам, ќе ми каже он ваљда колку е доволно, не сакам преголема. Само не би сакала "да ја снема" за еден месец како што читав дека се жалат...
Денес, после 5 месеци Neauvia органски филер, ставив Juvederm и баш има онаков plump ефект. Некако поубаво изгледа отколку Neauvia.
Каде ставаш? И дали сте слушнале некој Благојче? Немам ни инстаграм ни Фб а го фалат доста не знам кко д разгледам како рсботи што работи
Наидов на профилов на инстаграм и мноооогу ми се сфиѓаат резултатите што ги гледам- па сскав да ве прашам дали некој има искуство со потполнување усни со хијалурон пен, или воопшто со докторов, и дали ако ги потполнам усните со хијалурон пен- претходниот филер во усните ќе се изгуби заедно , или побрзо?
Доста се распрашував за ова и ова е некој збир на тоа што ми го кажале едукатори и девојки кои правеле. Хијалуронот се вбризгува под притисок и има поголеми ризици за нерамнини, херпеси и сл. Им искачаат некакви топчиња по уста. За да има ефект ќе треба да ставиш повеќе мл од што би требало со игла и ефектот побрзо е минлив. Ако поднесуваш игла, подобра опција ти е и попрецизна. И секако немој кај непроверени. Едит Најмногу пофалби слушам за некој Роберт, но не знам каде е
Ни во најлудиот сон не би ставила хијалурон пен. Прво, размисли за каква техника се работи и со кое ниво на стручност, кога почнаа да го ставаат и по фризерски салони. Друго, може да се набави буквално и на Алиекспрес, па јас искрено би била скептична околу квалитетот кај нас. Трето, разгледај ја статијава. https://externalaffairs.ca/everything-wrong-with-the-hyaluron-pen/
Не можам да ри кажам од гледна точка на безбедност бидејќи немам појма но можам да ти кажам дека правев споредба на пен и игла пред јас да се боцкам и тоа што забележав е дека уста направена со пен има многу по паткест изглед, не е ефнаква, им нерммини и нема ивици, пополнувањето е само на волумен. Со оглед на тоа дека боцкањето со игра трае 3-5 мин, мислам дека е издржливо ако веќе сакаш да ја правиш