Се мислам да ставам. Имам мала уста но со убави црти. Ми е страв да не не ми се свиѓа како ми стои а од секогаш сум сакала поголема уста. Има некои контра ефекти?
Не, освен можни модринки после инјектирање, или lumps, но најчесто е безбедно, а и доколку не ти се допаѓа може да се отстрани, или ќе се апсорбира брзо, бидејќи првпат.
Зависи, може дури и помалце да се инјектира. За почеток е подобро помала количина, барем мене така ми кажале.
Јас сакав еден период. Ама не сум сигурна. Што ако не ми се допадне? Викаат се разградува, ама не знам дали усните ќе ми се вратат откако ќе се разгради или ќе изгледаат грдо. Не познавам никој што ставил еднаш само, сите што ставиле еднаш повторно ставаат. Од кај да знам дали ќе ми се допадне? А и кога гледам какви ги прават како патки се напрчува цела уста. Јас сакам само мааклки дополнување, но не сакам да ставам цел живот. Ако ми здосади и прекинам не сакам да имам изопачена уста.
Не се изопачува устата. Барем кај себе не сум го приметила тоа. Сум правела и големи паузи и устата само ми била близу сосем до почетниот изглед, но не да има неправилности, туку подебела од првобитно но не тенка како на старт. Ако не сакаш како патка, ке си кажеш јасно, секако првиот ден е отечено и поголема е устата отколку третиот или петтиот ден. Мене веќе ми фали, едноставно ми с3 допаѓа таа сочност,а ич не бев како клун на патка, тоа е само кај некои кои имаат несовршена техника,со рускиот метод не гледам многу 'патка 'усни
Zdravo devojki, Dali imate iskustvo so filerite na promo italija i dali ste zadovolni? (Amalian i Skinfil)
Некаде не работат со помалку од 1мл. Што значи дека колку и да е потребно да ставиш и помалку да треба, ти си го плаќаш тој 1мл. На пример јас ставив 0.8мл и после на корекција ми го употреби остатокот. А некаде зависи од филер, точно. Има салони шо наплаќаат 150/170еу само за 0.5мл, шо според мене е лудост. Секако не постои филер кој ќе трае вечно.