Девојки, ми треба совет. Јас веќе закажав филери кај Д-р Мартин, ама прочитав на нет дека од руската техника филерот излегувал надвор од контурите на усните. Сте имале ваков проблем? Сега ми е страв да не се упропастам..
Не е точно тоа, секој филер што мигрира надвор од контурите е погрешно инјектиран, не гледам друга причина.
Zdravo, imam prashanje do site sto imaat staveno fileri. Me interesira kakva e sostojbata na ustata odkako efektot na filerot ke pomine? Dali se vrakja vo istata sostojba ili?
Vie stonate bile kaj Dr Martin. Za kolku vreme vi spasna otokot komplet? Kaj mene se ivicite dosta podognati, prv pat mi e.
Топчиња не, модринки да. Можно е да имаш топчиња, ама не треба да имаш. Не знам дали ќе ти се стопи, ако не, можеби ќе треба да се отстрани.
Долго време се мислев за филери кај кого да отидам, го одбрав Мартин и не зажалив. Прв пат ми беше,пред 2 недели бев кај него. Само морам да признаам дека ме болеше и после процедурата. Имав оток и модринки но само на усните, околу немав ништо. За сите што се двоумат заради болката, верувајте ми вреди
I jas isto. Posle 3 dena od procedurata ustata mi e sovrsena. Ni malku ne se kaam. Za 2 meseci ke si staam uste 0,5 ili 0,7 sigurno
Дали некоја ставала хијалуронски филер кај др. Милена Јованова и како сте задоволни? Со кои филери работи и како и се движат цените? @piglet1 Би те замолила да ми подобјасниш што би значело тоа ако се појави топче од филерот, да се отстрани? Како би се отстранило? Благодарам.