Сестра ми денес ја правеше кај Пеев. 12000 ден -1 мл Природно мн изгледа.Ни оток има ни црвено.Она е мн е задоволна од него,ни болка вика не сетила. Мене лично Мартин не ми се допаѓа како работи.Сакав и јас кај него порано ама сите ми се како од калап извадени кај него.И некако премногу напумпани.
Za primer kako ne treba nekoja zena da izgleda ja dadov severina. Vo delot na usnite. U drugiot izgleda top. Ama usnite se katastrofa.
Има каде каде подобри од тие како на Северина. Помали не толку напумпани. Така да немора да им викаш дека не личеле на ништо. Кога не си ги видел. Пример вака... Дека не личеле на ништо
Znaci tamu kaj so ima potreba za estetska korekcija i te kako sum soglasen da se koristat. Ama tamu kaj so preterale i zenite u ustata licat kako srpskiot pretsedatel Vucikj. Stvarno sum protiv
^Апсолутно не мора. Тоа е тактика на тие што инјектираат за да земат плус пари. Јас устата ја полнам еднаш годишно.
Дали кај др.Мартин веднаш се плаќа 1 мл филер или колку ставиш толку ќе платиш зошто би сакала помалку да ставам не цела доза?
Јас последно надополнување ставив 0.6 мл и платив колку што ставив. Ама претходно имам веќе 2 мл и тогаш си плаќав по мл.
Zdravo devojki, Sakam da stavam filer ama epten prirodno da izgleda da mi se ocrtat konturite (gornata usna levo i desno ne mi se poznaavat mn) i malku volumen, se mislam dali da odam kaj dr Martin ili vo Perla kaj Daniela. Mislenje?
Jas na 14 april staviv prv pat filer kaj martin 1 ml i do denes edvaj se primetuva deka sum stavala kako spadna otokot i pocna da se namaluva sekoj den po malku za do den denes edvaj da se poznava a nema ni dva meseca...neznam dali e do filerot sto go stava a prvicno bese top, sega bas maz mi me tera povtorno da stavam posto edvaj se poznava samo se mislam kade bidejki kaj martin ic ne mi potrae kazete mi vase mislenje...
Очекуван ефект после прва апликација не е до докторот мислам каде и да имаш ставено првиот пат мнооогу брзо филерот се асорбира и докторот претпоставувам ти го кажал тој момент следната апликација ке трае подолго итн..со секоја наредна ке се зголемува интервалот.Се е индивидуално некој има потреба на 3 месеци дополнување некој на 6 некој на година но со секој нареден пат е се подолго и подолго времетраењето на филерот.Поспана сум се надевам добро објаснив и ме сфати, инаку јас ставам кај Роберт и сум задоволна.Инаку првиот пат овој интервал кај мене беше дури само 1 месец.
Мораш многу вода да пиеш. Јас ставив крај март и устата ми е во ок состојба минимално е спласната. Планирам да ставам пак секако, но кога ќе почувствувам потреба неќам наеднаш да ја напумпам