Извини, те насочив погрешно. Моето мислење се однесуваше на Марија Бунда, или како и да беше, сега дури се сетив. @Emilija97mk
Zdravo, ne sum mnogu zapoznaena so filerite dali nekoj koj ima poznavanje moze da mi ja objasni razlikata megju teoxane,amalian i ostanatite? I dali primer kaj rober vie si birate ili on kazuva spored strukturata na usnata ? I dokolku sam si biras nekoja nasoka ako moze koj e dobar ?
Bibi Rizes nikako. Celata e samo reklama, nisto poveke. Te tera da potpisuvas izjava pred intervencija so sto se stiti max, a jas se frapirav otkako zavrsiv intervencija. Cekav so denovi nesto da se smeni, na kontrola odev ednas i dobiv mala korekcija i tolku. Seto iscezna za pomalku od 2 meseci. Neznam jas se custvuvav kako nekoj tretman da imam praveno so nekoi serumi, a ne so nesto sto treba da trae barem 6 do 8meseci. Pristapot 0, docni na termin, odnesuvanje katastrofa. Znaci zenata e teska reklama i nisto drugo.
Дали се менува пигментот/ бојата на устата по третманот? Имам слушнато дека станува поцрвена па ме интерсира дали сте забележале нешто слично.
Ве молам, како изгледа пополнувањето на усните? Дали се осеќаат деловите каде е полнето? Или ви се распоредува филерот правилно по аплицирањето?
После колку време филерот исчезнува? Не сакам веќе да ставам па едвај чекам да ми спадне. Ставав крај на март и ми беше прв пат 1мл стаив
Првиот пат нема да ти трае многу, за жал. Максимум 6 месеци, иако верувам дека нема ни да дотрае до шестиот месец…
Не дека не сум задоволна океј се ама поубава сум си природна некако. И затоа се молам што побрзо да се разгради а пари за хијалуронидаза не ми се фрлаат. едит: се каам
Можеби ти стои, но сигурно не ти е ко во првите месеци. Постепено се апсорбира, на тоа мислев. Ќе се разгради набргу, не се грижи.
Jas stavav filer kaj martin mojsovski,voopsto ne sum zadovolna,ustata nema nikakva forma samo e napumpana i toa e toa.Doktorot nema ni kultura nitu ponashanje kon pacietot za da odam sleden pat kaj nego,takva drskost nemam videno,nitu kazuva preporaki shto treba da se pravi posle filerot nishto totalno. Ne bi go preporacala,moe mislenje e deka toj voopsto neznae da polni usta
Малку и јас го приметив тоа. Ако не ти се свиѓа остај ќе ти спласне еве мене веќе почнува. Иначе не знам каде си ставала ама ако си била во Скопје мене тие услови не ми се свиѓаат за таква сериозна интервенција. Тоа ме одби уште само кога влегов во салонот. Боцка во салон кај што се прават нокти и масажи а не стерилно во ординација.