Vo skopje bev isto taka za toa deka intervencijata ja vrshi vo kozmeticki salon i ustata mi ja napolni za 10 minuti,zatoa ne go preporacuvam i sleden pat nema da odam kaj nego
3 pati po red ja polnam ustata,procedura e da objasni napocetok shto kako treba da se pravi i kako da se postapuva posle filerot,a so takvo drsko ponashanje do nigde ne se stiga...
Od martin ne sum zadovolna,krajna neprofesionalnost,raboti vo kozmeticko studio vo Skopje,kade shto vo druga prostorija se pravat nokti...Voopsto ne sum zadovolna i zatoa ne go preporacuvam da idete kaj nego.Najprvin cekav dobri 45 minuti za da me primi i koga vlegov ustata mi ja napolni za samo 10 minuti bez da kazhe shto ponataka kako treba da postapam
Јас воопшто немав такво искуство со др.Мартин . Два пати одам со сестра ми , човекот е навистина професионален и има знаење . Два пати оди и пред тоа особено првиот пат 15-20 минути и објаснуваше детално за се , за филерите , за третманот , за модринките итн … плус и дава лист да се потпише за ризиците и дали има некои заболувања. Работи во посебна просторија човекот и навистина усните ги прави многу природни ( се е до вкусот како сакате/ дали природно или сакате повеќе) … Така да секој има различно искуство , јас би го препорачала дефинитивно !
Ти си била навистина кај него?? Затоа што сум била минимум 4ри пати ,како во Гостивар, така во Скопје и очигледно е дека зборуваш напамет!! Човекот има одличен однос и работи предобро! Очигледно е класична анти-реклама на невидено! Стварно немате попаметна работа Апсолутно се согласувам со тебе! Не можам да верувам какви сме ние македонциве еј!! Само за инат зборат! Ќе видат некој успешен и им нема крај на глупостите шо ги зборат! Сигурна сум дека оваа не била кај него туку си збори за инат!
Ne e anti reklama ,sum bila kaj nego i nikogas poveke,jas ne tropam gluposti od pamet shto ke mi tekne da pishuvam tuka na forumov.Pishuvam poradi loshoto iskustvo i covekot spored mene voopsto ne e profesionalen nitu vo rabotata nitu pak so odnosot na relacija doktor-pacient.Pozz
Па со обзир на тоа дека збориш дека работел во услови како што кажуваш-не си била,туку измислуваш. Сите што биле знаат дека просторијата е посебно одвоена ,така да чисто лупаш глупости, само колку да хејташ. Бог да чува... Мене не ме пушти да влезам со сестра ми додека ја боцкаше за да се запазат ковид мерки. Тоа за мене е професионализам и соодветни услови. А што се однесува до релацијата доктор-пациент досега од секаде кај шо сум била дефинитивно е најприступачен и воопшто не е надмен. Баш е другар и реален. Чоекот не се поставува "јас сум доктор" туку баш е народен човек и многу коректен. Секогаш и мене и на сестра ми и на другарки наоѓал време да ни објаснува една те иста работа по 100 пати било на Viber ,пораки, повик.
Mnogu dobro znam covekot vo kakvi uslovi raboti nema potreba za takov da go imenuvam kako “doktor” ne lupam gluposti,ednostavno voopsto ne sum zadovolna od nego i na mene voopsto ne mi objasnuvashe nitu preporaki niti nishto...a za ustata pa muabet da ne pravam kakva mi e katastrofa..nikogas veke kaj nego
Hm... dali ova e navistina tvoe iskustvo ili samo (ne)osnovan hate speech!? Imam licno iskustvo so doktor Martin i tvrdam deka prvo kako licnost e edna od najpozitivnite sto gi imam zapoznaeno, a kako profesinalec e izvrsen vo ona sto go raboti. Tuka go vklucam i odnosot doktor-pacient. A i site poznanicki,drugarki,tetki strini, koi znam deka bile kaj nego go delat toa mislenje. Po mene ,zasega nema nekoj vo drzavava , a i na balkanov koj moze da mu se doblizi do rabotata. Iskreno i pod most da bocka, bi otisla kaj nego , a pa vie za so se fakjate, rabotel vamu,rabotel tamu..gluposti. Raboti profi!! Pozdrav ♡
Toa e moe mislenje,jas imam pravo da si go napisam mislenjeto deka voopstk ne sum zadovolna i zatoa pishuvam za nekoj da predupredam voopsto da ne odi kaj nego
А па вие што го браните демек реклама му правите? Демек само задоволни има од кај него? Еве и јас сум незадоволна од Мартин, ни од резултат, ни од професионален однос. Последен да е повеќе никогаш кај него не би отишла.
Леле луѓе престанете , нормално е да има позитивни и негативни искуства , ама немојте со вакви глупости. Позади доктор Мартин стојат илјадници слики на профилот направени од неговите раце, човекот има фат и 80-90 % се задоволни , останатите одете каде и да сте задоволни и крај на сите дискусии.. Срамота не сте мали деца , имате милион забарки , козметичарки одете кај и да сте задоволни , докторот неделно минимум 20 девојки прави со нас тука ќе се замара , доволно си се промовира на својот профил… Нормално е да има и негативни критики луѓе сме , не сме сите исти !
Еве само шо излегов од кај Др.Мартин, праев корекција и многу сум задоволна, и објаснува, те прашува за мислење, пријатен е и културен, ја не знам шо сакате нозе да ви бакнува ли?
Zainteresirana sum da stavam fileri, samo me interesira dali postoi nekoja sansa za alergija na samiot filer? Ili nema sansi?