Здраво девојки. Дали имате искуство со трајна шминка, потточно со методата Лабело усни? Нешто како замена за филери е, усните добиваат нежни контури, се поголеми и трае од 3 до 5 години.
Да, јас имам направено Lip Blushing и лично за мене е фрлање пари, не очекувај нешто премногу. Многу малку “tint” изглед ќе добиеш, а процедурата е болна и не е баш евтина. Ќе ти ги подобри контурите, но не додава никаков волумен ниту големина. Бојата исто така ќе избледе 50% од првичната нијанса после самата процедура.
Па баш и не е замена за филери, фотографиите што ги објавуваат се веднаш по процедурата, што значи усните се потемни и многу отечени, затоа и изгледаат пополнети. За два дена отокот спласнува и устата се враќа во првобитна состојба. Се согласувам со @piglet1 дека е фрлање на пари. Евентуално, ок е за луѓе со деколорација на устата или луѓе кои го губат пигментот, па контурите им се избелени. И боли мнооогу повеќе од аплицирање филер.
Девојчиња, дали некоја има ставано филери на клиника и како се движат цените таму, кој е најдобар доктор?
Некоја да ми каже како се движат цените за ставање филери,и потоа на колку време се прави пак корекции
Iskustva kaj Martin? Na ig lichi deka ubavo raboti, a sakam malku da gi zgolemam usnive, se mislam za kaj nego.
Здраво дечки, нова на форумов и најдов само една тема за ботокс што е прилично празна. дали има некој искуство со ботокс на чело и пополнување подочници? Препорака? Само Роберт го знам и никој друг. Фала однапред.
Поздрав правел ли некој трајно зголемување на усни со свое сало или траен филер би сакала ваши искуства се мислам да ставам трајно
Loso iskustvo. Nekolku pati napomenav koja doktorka sakam da mi aplicira fileri, iako cekav 3 nedeli za termin kaj nea, na kraj ja ispratija dr. Simona Poposka, ne sum voopsto zadovolna, katastrofalno grubs rabotenje , mnogu modrici i kriva usta so grutki. Posleden pat vo Antiaging!
Zatoa e biten doktorot, ne samo mestoto. Kaj mene bese do toj stepen loso sto bukvalno osekjav grutki I neramnini , duri I nekoe cudno dupce iskoci kaj sto me bockase I stoese so meseci Uste mi e krivo sto ne otidov vo lice da im kazam kakva katastrofa se
Не знам како ви се оди во Antiaging, кога газдарицата е подвижна антиреклама на својот салон за убавина.
Imase doktorka koja rabotese dosta dobro I imase mnogu zadovolni klienti, no veke si zamina od kaj niv.
не сум ставала, но неколку блиски другарки да. ќе ви кажам само идете си најдбро кај естетски хирург кој става и ботокс. Немојте да идете кај аматери со завршен курс за боцкање. Моја препорака ви е др. Пеев доколку се одлучите за вакво нешто. ( кај него другарка минимално пополнуваше уста со нејзино сало, а другиве по моја препорака ставаа ботокс)
Она ставаше гради со силикон и нејзино сало (и вадеа од стомах) и остаил малку за во уста. Пополнувањето на уста и беше гратис. Така да не знам колку е возможно само сало у уста без друга интервенција.
Кај може да го најдам др. Пеев? @Lotus Girl Мојата бивша докторка исто беше естетски хирург, преубаво работеше, али се исели од Нмк пред некој месец. У Белград не ми се исплати да ставам хијалурон, најдобрите доктори се енормно скапи.