Jaс сум против силикони.И на уста и на гради сегде.Мразам вештачки работи...Колку и да е мала устата,таква е,не може се да е сорршено..И замисли да пукн негде,да се неквалитетни?Па да се грижиш за без причина.Мислиш никој нема да знае дека се силикони?Се приметува тоа,а замисли кога ке се бакнуваш со вештачки усни...
Јас лично не сум за силикони, но сум за некоја естетска корекција кој мора да се направи на пример нос или уши итн, ама од бес не. Мислам во Србија и Бугарија сите станаа вештачки па уште малку нема се препознаваат дали се машки пол или женски!
Мене ич не ми изгледат убаво силикони на устата,ептен се познава дека се вештачки. А типкава во видеово.... http://www.youtube.com/watch?v=Fw6k0kMVcCI
Ова за мене е аздисување. Бреј, аман бе со тоа незадоволство од самите себе си. На крај краева сите барем од еден дел сме незадоволни. И да разберам корекција на ушиња и нос, некако, ај... ама ова?! Е де, и што ќе ви ја поткрене самодовербата? Мене не би, кога сите би знаеле дека не е МОЈА дека е силикон. Не ја гледам поентата, ај да сум јавна личност, па да заработувам од тоа како изгледам, па тоа до негде го разбирам, но вака од чиста мира. Па нема на што друго парите да се потрошат, нели? Не секогаш полната усна е секси, ме разочарува ова незадоволство...
Корекција на усни Ве молам да ми помогнете ако знае некој каде може да си ги зголемам усните. Онака малку само горната усна и дали некој веќе го правел тоа?
И јас сакам да си ги пополнам усните со хијалуронска кис., сакав кај Др. Светлана дали има некоја искуство со неа? Она ги употребува теосиал кисс, а на интернет читав не баш позитивни препораки така да се двоумам сега. Наводно се правеле гранулации. Ако има некоја искуство нека пише. Инаку се јавив цената зависи од тоа колку хијалурон се аплицира, околу 150-200 евра, а траат една година
Немам многу голема уста, ама никогаш не би ставила силикони на уста. Вештачка работа, во никој случај.
Малце да се претера изгледа одвратно така да не задоолна сум од изгледот не се многу големи ама не би се одлуцила за силоники
не сум против естетски зафати, но дефинитивно против силикони во усните, некако претеруваат во желбата за убаво обликувани усни, па дај, ставај, нека има!!!
Јас сум против силикон на уста бидејќи многу се приметува и деформира при движење на устата, делува повеќе грдо отколку привлечно.
Мој совет, не си ставај Убава си ваква каква што си не се секирај Инаку јас така имам дебела уста па уште и силикони да и стаавам
Јас не сум по силиконите на уста, но сепак сакам да имам голема уста. Долго време размислум да ставам нешто, кажете ми што може да се стави на устата за да биде поголема!? некое карминче, лебело..?? Некој што имал добро искуство од некој сјај? Чекам одговор девојки