RHA 3 trae i do dve godini i e najmek od site fileri za usta. Toj e za izrazen volumen i dolgotraen plum pefekt. Restylane Kiss e mek kako RHA 2, i poredok , no trae samo ,4-5 meseci. Belotero se mnogu cvrsti i pravat grutki a ne traat. Ne se za usta. Amalian e mek i dolgotraen i dava priroden izgled. Cytosial se kamen tvrdi i bolni .RHA 2 za poprirodna usta- subtle efekt a Teoxane KISS za izrazen cvrst volumen. Trae i toj dve godini
RHA 3. Nema grutka ,izgleda prirodno, trae godina dve. Okolu 6 meseci. Promoitalia rabotat i so Amalian. Toj znaeda trae i do 15 meseci i poveke
Здраво слушнав дека во Скопје кај билна аптека, имало некоја ординација каде што ставале филери на уста пример 0,1мл 800ден. ;0,2 1600ден; дали некој можеби има број или страница или искуство со овие доколку може да прати и каже?
Прв пат влегувам во темата. Не знам дали можам овде но сакам да прашам дали има третман(филер или не знам што) за линијата на усните да изгледа по оцртано. Дефинирано. Усните да не се многу полнети. Мене горните усни ми се неубаво оцртани, како испрекинато и бледо. Не знам како поинаку да објаснам, ако некој ме сфати чекам одговор пс: од серумот со хијалуронска киселина за лице усните ми изгледаат повеќе PLUMP од вообичаено.
Здраво, заинтересирана сум за филер на усни, сакам природен изглед, спред Вас кој прави по природни усни (земајќи во предвид дека мојата горна буза е многу слаба без волумен) Мартин или промоиталиа
Каде прават трајно исцртување на усни? Филерот не ги дефинира воопшто? Пример јас сакам филер ама да не ми ги направи усните онака издуени, туку само малку проширена, не знам како да го објаснам ова пак :/ Така нешто:
Јас пред 3 дена ставив во промоиталиа, презадоволна сум. Мене горната усна ми е малце поголема и со повеќе волумен, им кажав да се фокусираат повеќе на долната, да не испаднам смешна со огромна горна усна И ми ги изедначи, да имам волумен и во долната и преубаво ми испадна. Ќе им кажеш и ти како сакаш и ќе ти ја направат така.
Немам ништо против Роберт ама усните што ги прави не ми се допагаат некако и ми се чудни. Јас со години одам во Дерма плус и ставам по 1мл или 0,5 мл два пати годишно. Последно ме боцкаше Др.Зана и морам да кажам дека сум многу задоволна и секако Др.Коста е одличен
Jas sum bila kaj Martin i drugarki eden kup, no imam i vo Skinfinity so bile. Skinfinity se solidni, Martin po mene e the best.