Дали некоја ставала филери на уста во Дермаплус? Ме интересираат цените и колку месеци се задржува отприлика.
На колку време е пожелно да се става филери Јас сакам да ставам во Мк но само еднаш годишно ке сум во Мк па дали траат по една година без корекција Не сум од Скопје но доколку некоја знае навистина каде работат добро би можела да одам Секој совет ми е добредојден
Razlicna e trajnosta kaj site. Zavisi valda koj filer go stavas , organizmot i sl.. Jas imam nekolku pati stavano. Vo glavno,super mi trae,normalno odvreme navreme pravam nadopolnuvanje zasto imam prirodno mala usta i sakam da mi bide pogolema. Dr Martin ti e the best za fileri!
Па искрено мислам дека природниот изглед не зависи од видот на филерот, туку од лицето кое ќе ти ја прави корекцијата.
Zdravo Veke dvapati po red stavam filer Ednas 1ml i posle 0.7 ali nisto ne mi se poznava bukvalno ko da nemam nisto stavano Edino samo otokot dodeka trae posle isto ko da nemam stavano Nekoe iskustvo kazete slicno?
Кои се квалитетни филери? Последно на теоксан ставив јас и гледам ми падна а рекоа година дена може да трае
јас cytosial ставам. не само што држи цела година туку и никогаш не е скроз паднат кога одам да ставам повторно.
Каде ставате? Ја сакам се решив конечно, наредно идење во Мкд. Но, сакам природен изглед да не делува дека сум боцкана и да не е преголем. Пишете препораки и кои филер се поквалитетни, тамн имам време да разгледам. Фала
Ако можеш да споделиш тука ќе биде од помош. Јас во промоиталиа ставав ама ете одма ми падна. Дали има врска филерот или местото кај го ставаш?
@LiliBoz и јас би сакала да споделиш , здравје кога ќе дојдам Мк да ставам и јас тука ем е многу поскапо, а и не знам некоја што ставала па да ми предложи место.
Има врска и филерот, првпат ако ставаш помалку трае, а некогаш е и до усните. Гореспоменатиов филер е првично наменет за лице и е потврд.
Најиздржлив филер дефинитивно Stylage. Две години и не е мрднат од местотона апликација. Cytosial најслабо ми се покажал досега.