јас ставам кај Др Симов во велес. Од stylage не сум задоволна колку од cytosial. Не дека е лош, ама вториов и повеќе од година го носев.
https://instagram.com/dr.vesnastojanovaatanasovska?igshid=YmMyMTA2M2Y= Ми ја препорачаа како најдобра, но вака на сликите не ми се допаѓа резултатот. Била некоја овде?
Zosto smetam deka ako si odlucila vekje da pravis nesto na liceto treba da go baras najdobroto za tebe, pa makar i da e poskapo. Sepak,za lice se raboti. Nemam nisto protiv samata doktorka ,no ona e maticen lekar i uz pat pribockuva fileri..vaka ja znam preku prijateli/poznanici. Ne e strucna za fileri. Da da da Totalno si vo pravo
Цената не е важна, не значи ако е скапо е квалитетно и обратно. Важно ми е да знае да го направи она што барам затоа што јас не ставам за да ми бидат големи туку ради формата на устата. Минимална корекција би рекла.
Da, vo pravo si,nekogas skapo ne znaci kvaliteno. Ama razlikata 100 € od ml i 250€ od ml ,bogami se somnevam vo toa od 100€. Dopolnitelno, nacinot na izrabotka na usnite. Ne me sfakaj pogresno, ti kazuvam samo nekoe moe viduvanje. Probaj, moze ke bide ok
@buba4e89 Барај само контура да ти направат. Количината која ќе е потребна зависи од големината на твојата усна и ефектот кој сакаш да го постигнеш. Јас би одела на 0.5 за почеток. Толку беше и мојата прва апликација па после ставив 1мл, па уште 1мл по 5 месеци и мислам дека ми беше голема. Сега ставив пак после година и пол, само 0.5 и ми се допаѓа. Го ставам Теоксан, имам пробано и Stylage не е лош. Филер за лице на усни не би ставила од причина што се потврди, а јас не го сакам тој изглед.
Во ред, но проблемот е каде Малку сум комплицирана за игли па ми треба трпелив доктор што знаее со раката.
За Скопје не знам да ти препорачам. Искрено не е толку страшно, ќе имаш локална анестезија и постапката трае прилично кратко.
А во Перла кај Др. Даниела има некоја ставано хијалурон во уста? Од тоа што гледам најок ми личи. Како е со цена?
Јас сум со намера да ставам кога ќе завршам со доење и ако би ставала тоа би било во Перла кај Др. Даниела. Многу ми ја имаат пофалено и плус се гледа дека се што прави е умерено, со елеганција и стил, многу ми се допаѓа нејзината работа.
Јас ставив во Promoitalia, филерот се вика Amalian. Ставав два пати по 1мл (на 6 месеци). Доколку не ме познава некој никогаш нема да знае дека имам филери во усните, многу природен ефект (јас тоа барав) и одлично се држи. Последно ставив во ноември лани, сеуште е како што треба. Ставав кај Наташа и ја препорачувам ако бараш баш природен ненаметлив изглед. Имаше избор од 2 или 3 различно филери, за тоа што го барав ми го препорача овој.
Мартин Мојсоски работи во aestetik_center_loveyourself, во Аеродром. Во адора зградата , карши Еквилибриум. @koritsaki @buba4e89
Здраво, ставив филер скоро и ептен убаво испадна но устата ми е сува. Има ли некој со слично искуство или што знае од што би можело? Нели би требало да изгледа по ‘сочно’ а мене ми е сува и со лушпи. Формата е супер, топчиња нема но еве го имам тој проблем од кога го ставив филерот. Инаку аплицирав restylane.