Јас ти ја препорачувам др. Мина Маринковиќ од Промедика. Пред околу месец и пол ставив за прв пат филери кај неа и многу сум задоволна и од односот нејзин и целиот процес. Имам доста тенка горна уста и ми стави 1ml и супер ми ја направи од кога ми падна отокот мн природна ми дојде не изгледаше како да се имам боцкано а пак имав разлика.
Кој филер го ставаше во Промедика и која е цената за 1мл? И ги гледав сликите на инстаграм и навистина има убави резултати.
Jas stavav 1 ml filer kaj dr.Mina vo pro medika pred mesec i sum zadovolna. Prvicno stavivme 0.7 i sega ke odam da go dostavime ostatokot pa ke vi pisam.Doktorkata e mn fina se konsultira so vas i naogate zaednicko resenia za toa sto e najdobro za vas
Јас ставив Teoxane 200€ е 1ml. Според тоа што истражив на интернет тој беше препорачлив за уста бидејќи другата опција беше Cytosial а тој бил потврд и повеќе е за корекција на брчки итн., а и докторката истото ми го препорача Teoxane да ставам.
Некој што ставил Cytosial да ми каже како е задоволен? Претходно имав ставено Restylane се мислам каков да ставам.
Здраво. Сакам да ставам филери на фацијалните линии околу усните. Ги имам буквално од дете но со годините веќе почнаа да личат на брчки. Ве молам предложете ми некој што добро го работи тоа и кои вид на филер најмногу би ми одговарал
Дали некој има искуство со филери за уста со New 20s? Негде во Црниче се наоѓаат, и мислам дека две докторки работат на уста при аплицирање на филерот. Ве молам споделете
Здраво, јас прв пат ставав филери кај нив и сум презадоволна. Плативме за 1мл, аплициравме 0.7мл и потенцирав дека сакам контурите на устата да ми се изразени и да се додаде волумен но не во ширина туку по pouty да речам. Имав нормален оток и минимални модринки (иако е тоа индивидуално) но веќе кога спласна сето тоа, изгледаат предобро Неделава сум на корекција за останатите 0.3мл. Точно е дека двете докторки работат паралелно, но дефинитивно работат фантастично, објаснуваат се што треба, се отвара и медицински бележник за направените процедури за да се врши евиденција, хигиена е на максимално ниво, концизни, прецизни и не се брзаат! На крајот ми дадоа и нивно лабело Дефинитивно ги препорачувам!
Топла препорака за др. Мина. Мн е професионална и супер однос има, јас имам горна уста многу тенка и супер ми ја направи, многу природно личи, сите ми ја пофалија устата. Пиши и нема да се покаеш.
Здраво девојки, дали некоја има искуство кај ordinacijadrzeroski во Прилеп, за ставање на филер за уста од 0.5ml?
Здраво девојки. Ќе може ли да ки препорачате добар доктор во Скопје што би ми ги потполнил линиите околу устата, односно фацијалните линии? Ги имам од дете но како поминува времето некако ми се повоочливи па сакам да ги потполнам со филер
Истата докторка работи и ск ставив јас 1мл топ фина културна објаснува све детално плус за консуктација е достапна во секое време!
Sto znaci ako ustata ima kako topcinja posle aplikacijata? Mene mi bese mn suva ustata gornata top dolnata deka suva sega kako topce osekjam
Тоа е нормално после апликација на филер. Устата мачкај ја со лабело или гроздова маст за 1-2 денови ќе помине. Топчињата се бидејќи тазе е аплициран филерот и тоа ќе се повлече за 1-2 недели, мене докторката ми кажа да ја масирам устата за топчињата, во секој случај после одреден период ги снемува и нив.
Девојки нели е многу 2мл? Ке правам за прв пат па девојката ми кажа прво 1мл и после две недели уште 1мл за да можел да се сврзе хијалуронот. Дали е нормално оваа или?