Девојки, на два памета сум дали да ставам филер или не. Вака имам полни усни но сакав 0.5 за горната усна.. Дали ми препорачувате и дали боли аплицирањето ?
Мене ме болеше. 0.5 мл е сосем пристојно. Имаш убави усни секако, со или без тие 0.5. Во рамки на волумен ќе ти ги направи еднакви усните, јас првиот ден бев многу потечена, дури си реков претераа со мала доза и тоа. Кога се "слегна" бев задоволна.
Девојки каде ставаат филери ама со стоматолошка анестезија затоа што не поднесувам болка, а притоа да сте задоволни од резултатот. Фала
Здраво девојки. Колку време трае отокот после апликација на филери на устата и колку денови не смее да се става шминка на устата?
Да, кога се смееш со филери се прави како lip flip под носот, како линија. Нормално е да е така. Мене реално баш ми е симпатично.
Денес ставив 0.5 Не издржав. Е сега гелов или имам како топчиња тоа се трга ли? Мн чудно ми е а устата мн ми се свиѓа. И колку месеци отприлика ви траело првото аплицијање на филер?
Дали некоја ставала филери или правела било каков третман но во лицето кај Др .Мина и како сте задоволни ? Се мислам дали малку да ставам филери во јагодици и видов дека прави третмани па барам мислење за Докторката и нејзината стручност .
Јас ставив starfill кај др. Мартин и ми траеше 9-10 месеци сигурно. По поминати 4-5 месеци најмногу ми се допаѓаше. Во меѓувреме останав бремена сега дојам и не продолжив да ја одржувам. Не знам дали би ставила повторно но филерот се покажа доста долготраен.
Pozdrav devojki, ne znam dali postoi posebna tema, no bi sakala da ve zamolam za preporaki za doktor ili ordinacija, za fileri vo jawline i chin. Imam staveno 1,5 ml pred godina dena, no vo sept. doagjjam vo Mk pa bi sakala da stavam uste malku. Fala
Јас ставам кај неа филер на уста и задоволна сум. Многу е професионална и гледа резултатот да е што поприроден. Сестра ми има ставрно ботокс и супер и е.
Zdravo, ve molam za sovet sto koristite za rehabilitacija na usnite prvite denovi po aplikacija na filer?