Pozdrav devojki mi treba vase iskustvo i mislenje bi sakala da napravam face lift tretman isto i botox fileri za koplet sreduvanje na liceto pa bi ve zamolila vase iskustvo ili preporaka za dobar doktor mnogu mi e bitno vaseto iskustvo zosto sepak se raboti za lice... Se mislam pomegu Daniela od Perla, dr Martin i Menssana kaj dr Nebojsa Karovchevski ....
Девојки не ми е јасно зошто филерот не ми стои.Бев кај др Даниела пишав и претходно ми стаи филер 1мл рече дека со 1мл нема ништо да имам (претенка уста имав и пре еластична мека) ќе треба да одам неколку пати.После првиот филер воопшто не ми се допагаше многу ми ги спушти горните усни и насмевката ми беше скроз сменета како вештачки изгледаше да се смеам втор пат кога отидов и го кажав тоа ми ја искорегира и беше во ред вториот пат стаив само 0.4.Отидов уште еднаш после месец време ми стаи уште 1мл шо значи јас имам веќе стаено 2.4мл.После недела дена отокот падна и реков тоа е тоа усните ми беа совршени.( Вака кога ќе слунеш 2.4 мл филер звучи премногу но за моиве претенки усни изгледаше сосема нормално.) Нема кој не ми ги пофали дека изгледа пре преридно и не паткасто( што и тоа ми е и целта) Но проблемот стана после месец време мене скроз ми падна филерот и не ми се допаѓа.Пре брзо ми се губи филерот незнам зошто дали можеби нејзиниот филер е помек (а незнам со каков работи) и не е за мене стварно незнам..Дадов многу пари и за на крај после месец дена да немам ништо.Се мислам дали да одам кај др.Мартин или Мина или предложете ми вие некој…
Јас лично немам ставено филер ама другарка ставаше кај др. Весна од Промоиталиа и преубаво и ја направи, многу природна. Мартин не ми се допаѓа како работи, многу некако паткасто ги прави. Ѕирни ги и Скинфинити, убаво работи др. Сања
Da.jas staviv pred 4 meseci prv pat kaj nea..prezadovolna sum. Pred dve godini staviv prv pat vo Diamonds Dental kaj Daniela..DVa tri pati I mozam da kazam deka e katastrofa..toa koga ne znaes I mislis taka treba da bidi na pocetok a posle spagja otokot I ustvari nemas nisto ..imam I promoitalia kaj vesna stavano ednas .. I posle to ja topev ustata cel filer I Sega pred 4 meseci kaj Tamara..prezadovolna sum ,razlikata od kaj Tamara I Daniela koga gledam sliki e skroz drugo I razlicno..nebo I zemaja. Super e Tamara ,sakam uste malku da stavam pa se mislam od drugata nedela da odam pak Daniela diamonds dental mislis? Prvata slika e kaj Daniela Diamonds A drugite kaj Tamara .. katastrofa prviot pat,ova e Kako ne treba da izgleda usta pravena na nisto ne lici ne znam so bockase taja voopsto samo gorniot del mi go poteci
Девојки дали некој има искуство со д-р Ангела Захариева и дали работи со стоматолошка анестезија или само крема и како сте задоволни ?
А кој филер ставате и во што е разликата? Мене Restylane ми го нудат како најскап, 300 €. Дали вреди нешто повеќе од другите, во смисла на резултати и трајност?
Здраво девојки, ако може некој да ми каже дали многу боли ставањето на филери или е издржлива болката, затоа што јас сум човек што во принцип не трпи многу болка? Исто така дали постои некаде да ставаат филери со анестезија за да не чувствуваш болка?
Vcera pravev pak 0,5 na drugo mesto ı sum prezadovolna. Ima bolka no se trpı mı stavı nekoj sprej sto navıstına ublazı bolka..
Imav staveno 0,5 vo Junı na drugo mesto, ama mn brzo se ızgubı fılerot. No jas ımav dosta polnı usnı ı pred fıler zatoa stavıv 0.5 samo Sega stavıv kaj ovaa devojka ı mı se dopagja kako rabotı ı da vo Skopje se naogja.