зависи кој филер. јас ставам Citosial и една год го носам, такашто на год кога ќе отидам уште има останато од претходниот. Затоа не се става ефтин филер Ем се гледа дека е полнето (помеурчеста е устата) ем брзо паѓа. Долги години овој го боцкам баш ради тоа
Дали и првиот пат го ставаше истиот тип на филер и ако не, кој беше првиот? Каде одиш, која цена е? И дали некој има ставано Neuramis? Ако да, би била благодарна за споделени искуства.
Јас имам природно полни усни, ама со годините не се какви што биле некогаш и сакам да ми се поволуменозни и со посвеж изглед, пополни. Е сега коркач сум, значи коркач можеби е погрешен збор, бидејќи трпам болка, ама имам уплав од боцкање. Значи дали може само со спреј или анестетски гел да ме испрскаат или намачкаат и да не ме боли како со боцкање и како за првпат, да ми препорачате некој искусен? За цена не бирам, само да е квалитетен филерот и да не мора за пократко време да ги полнам пак, да трае подолго време. @mssuniquee мене ми се допаѓаат какви ти се усните на сликава. @teodorrrrra на последните слики ти се многу убави, каде каде поубави и поубаво обликувани од првата слика. Што е ова? Има боцкање? Каде го работат, цени, ако можеш пиши подетално.
Здраво женски, би сакала да ве прашам дали некој има ставано филери во уста кај др.Сирма? Искуства и совети ве молам❤️
Ставив филер кај др Мина, ми стави она (по нејзина проценка) 1 мл и сега ми се плаче пошто изгледам како утепана у фацата !!! знам дела сум отечена и се ама најверојатно ми ја препуни устата и сега си седам дома пошто срам ми е да идам ваква и до продавница.. какви ви се искуствата со тргање филер, колку чини и колку е болна процедурата???
Кога стави филер? Првиот пат и мене ми беше доста отечена едно 5-6 дена после сплесна.. Полека, ќе се навикнеш
Читам коментари дека сте ставале филер а не знаете каков филер ви ставиле, па после тоа реагирате дека не е траен, имате грутки итн. Барем изгуглајте ако немате некое стручно лице да ви даде совет каков филер да ставите. Плус што докторот е должен да ви каже каков филер ви става и која е разликата помеѓу различни филери. На крај на денот заради безбедносни и здравствени причини сакате да знаете, а после тоа и естетски и финансиски (зашто цената се разликува од филер во филер, а и намената). Има хијалуронски филери кои повеќе се погодни за пополнување на фини линии и брчки, ама не ме чуди да ги ставаат и на уста какви се доктори сега се декларираат како стручњаци за оваа област.
А да ставиш слика да ти дадеме конкретно мислење пред да го тргнеш,да не направиш уште една глупост. Сакам и јас ама се плашам за да не не' ми се допадне после тоа.
Уште ли не спласна барем малце? Инаку јас ставив и сум презадоволна од https://www.instagram.com/dermashine.mk?igsh=M3Q3eXRya2dpNjVy. Жената е со долгогодишно искуство, нова е кај нас, а има работено во странство, најголем дел Швајцарија. Работи со Neuramis - филер кој е специјално за уста, а не како што пиша членката погоре, филери кои се за пополнување на брчки ги ставаат во уста. Самата не поддржува паткаст изглед и ептен природно личат моите. Освен модрички, немам ниедна грутка или било што друго. За трајност ми рече од 3-4месеци затоа што ми е прв пат па сега ќе видиме.