Не е искрено, а гпедам скоро сите тука тој го користат. Мене тоа и женава ми го кажа, работела со него пред 10-15години.
Во принцип Teoxane не е лош филер за прва апликација. Само прашањето е кој Teoxane ќе го ставите. Има Teoxane RHA1, RHA1, RHA3 и RHA4. Како оди бројката нагоре толку е потврд филерот и повеќе би требало да трае. Проблемот е што сите се лажат за RHA4 ама баш тој конкретно е за брчки и фини линии. Според мене RHA3 најмногу одговара за апликација на усни според трајноста. Само не очекувајте чуда од прва апликација. Си треба време да се изгради база од филерот.
Zdravo edno prasanje,imam praveno nehiruska korekcija na nos so hijaluronski fileri vo antiaging dva pati do sega i sum zadovolna,momentalno sum bremena i me interesira dali ke vlijae filerot dokolku napravam povtornk korekcija na nosot nekoj da kaze mislenje
Дечки сега се е ок дојдов да се самодемантирам ) Мислев на прва дека ептен згрешив ама сеа многу сум океј со устата
Zdravo dali nekoj ima iskustvo so dr.ermiranov? Za fileri Prv pat stavav kaj zeroska i sega sakav ovde pa iskustva nekoj?
Пред се, секоја процедура кај секого различни резултати дава со оглед на анатомијата на самата уста, организам, потребна количина за супер ефект, очекувања и слично…Имам пополнувано уста на различни места со тоа што претпоследниот пат си добив форма на две топки на горната усна и благодарение на Ермира успеа тој проблем да го донесе до некоја нормала и да изгледа тоа ок…Така да и следно освежување ќе е кај неа…Нема да згрешиш Поздрав и секое добро
Најужасно искуство со Роберт. Ми здипли 200 евра, 1.1 мл а устата беше иста ко пред боцкање у аспект на големина плус си добив топче на долната усна и нерамнини на горната усна.
Здраво, имам ставено филер на уста два пати кај Д-р Роберт. Првиот пат беше екстра љубезен и имав супер резултат. Вториот пат беше ко напизден и некако горната уста ми ја згреши. Се двоумам дали пак да одам кај него. Имате препорака за некој друг доктор што е професионален? фала
Тазе сум боцната, се надевам не е како патка, сакав само пополн природен изглед. На горната усна ми е ставен поголемиот дел, на долната помалку зошто горната ми е потенка.