Сакам да ставам филери во устата, ама многу ми е страв од инфекции од тоа што имам гледано видеа. Па, какво искуство имате вие и каде е најдобра услугата? Првпат ќе ми биде, да напоменам.
Devojki ne se lazete da odite vo saloni za ubavina kade shto matichnite ili zabarki(site od niv stanaa esteticari so edna obuka) im doagjaat na povik i mesta kade shto nudat golemi popusti na fileri, botox. Golemi popusti=kineski fileri ili pocetnik koj shto kje se uci na vas a vie posle kje ostanete ili so grutki vo usnite ili filerot kje go snema za mnogu kratko vreme. Za da ne ja pominete istata maka shto ja imav jas prvo dobro informirajte se za filerite i prashajte kakvi fileri nudat. Martin Mojsoski, Vanity aestetic clinic i Daniela Dimitrova edni od najdobrite
Јас бев кај неа и иако малце многу филер мислам дека беше (1 мл ама имам природно полни усни), резултатот беше одличен, природен, формата си ја задржав само се освежија усните и добија волумен, резултатот траеше солидно, околу 8 месеци. Работи со Juvederm, има лесна рака и услужлива е, одговара на пораки и прашања и има лесна рака. Јас би се вратила кај неа.