Не е фрка да ти стави повеќе ако смета дека е потребно за симетрија, фрка е ако и малку ставиш а не делуваш природно. Врати назад мислам имам слики ставено. Јас ставам 1 мл, никој до сега не ме прашал дали имам филер. Инаку не одам кај неа.
Здраво, Дали некој има број од др. Игор Пеев, сакам да закажам за филер на уста? Пред 3 год он ми има ставо филер и мн е добар. Фала многу
Здраво, дали може некој да сподели искуство со топење на филери? Каде ги имате стопено и која цена е?
Здраво ставав филер двапати на различни места , првиот пат осекав едно мало топче кое ми го снема за некое време . Сега ставав кај по искусна докторка и осеќам повеќе топчиња кој не исчезнуват сеуште , кога и реков дека осеќам ми одговори, е тоа е филерот и дека така е поради филерот од првиот пат а беше поодамна ?! Како што знам не би требало да има топчиња тие што сте поупатени во ова да ми објасните околу ова ?
Дали може да споделиш која е цената за ставање филери таму? Сакам да ставам, па се двоумам и каде.. На колку време се оди на корекција?
Промедика кај др. Мина Маринковиќ пред две години цената за разградување беше 2400 ден. сега не знам точно колку е
А зошто е толку поевтино таму, каков филер користат и зошто баш 1,1 мл? Има ли некоја со позитивно искуство од таму?
Барав дали има тема "корекција на усни" или нешто слично но не најдов. Дали може да ми кажете каде прават филер на усни и колку чини?