Jas imam staveno vo Promoitalia, za edna nedela mi padna filerot, im pishav otidov na korekcija, pak mi padna. Otidov i po tret pat, duri togash mi zadrzha…koga bi stavala pak, bi stavala kaj dr.Adile Alii ili kaj Dr.Mina. Martin Mojsovski isto e dobar megjutoa nekako mi e skap.
Kaj dr. Martin Mojsovski kako se sega cenite za 0.5/1 i dali doagja uste vo Skopje ili mora Gostivar? Blagodaram
На што треба да се внимава при прво ставање на филер во усни? Што требаше, а што не требаше да направите?
Ставив филер пак ама не во МК и жената се зачуди што ми трае толку долго а последен пат кај Мартин ставив пред повеќе од три години. Рече дека ми ставил тврд филер од кој што беше тешко сега да ми направи убав облик. Така да ќе одам тоа да го разградам. Пазете каде одите, убав однос има Мартин ама не знам колку има познавање кој филер за кого е добар. Да правев дома повторно, би правела кај Мина.
Абе ние жениве чудо сме. Тешко човек да нѐ задоволи.Сите бараат филер да трае. Уште три години… па уште ај сеа не чинело . Имам три другарки, кај него боцкани, устите им се топ. Сакам и јас. Сите со различни филери се боцкани и, како разбрав се бира филер според форма и желба и она што треба и можел да направи. Поцврсти, помеки. Сите три различни а убави и филерите им траат со убава форма. Имам и други гледано ама најмногу неговата работа ми се свиѓа…
Барам мислење за филери за усни: 1.Кубикажа. Несакам чурилки, сакам суптилност 2.Материјал. Има ли разлика, Ваше искуство.. ...и доктор исто
Filerot ne ti se meri vo kubikaza tuku vo ml I sekako imas razlicni fileri mek tvrd francuski,svajcarski itn
Милилитражата се дозира според твоја желба, може за почеток да ставиш помалце пример 0.5 (што за мене лично е исто како да немаш ставено) па после една недела кога ќе спадне отокот да ги доставиш останатите 0.5мл. Секако дека има разлика, јас преферирам меки филери за усни.
Препорачај Почнав да истражувам, ама поради тоа што околината е негативно настроена немам инфи со лично искуство
Ќе се замешам. Мој предлог Белотеро или Теоксан, јас од нив сум најзадоволна. Предлог за доктор немам пошто немам искуство во Скопје, од познанички што сум видела ми се допаѓа new20 како работат.