Mnogu dobro znaeme i toa kako kradat i kako ni naplakjaat a nabavnata cena im e smesna od prva raka znam Uvezuvaat od kade ne
Незнам како одите во Промоиталиа. Мене страв ме фаќа што ги гледам докторките сами како се направиле а не да правам нешто кај нив. Двете ми се пример како нетреба да изгледаш.
Не само тоа, туку и ставаат многу помалку од тоа што плаќаш. Пријателка пред 5 месеци плати 700€ за 1ml филер на усни и 3 регии ботокс. По 3 недели беше иста, како да не правела ништо. Отиде таму се расправаше и џабе.
Дали некој ставал филери кај Мина Маринковиќ? Ја гледам на инстаграм и многу ми се допаѓа нејзината работа, па ме интересира некој ако има лично иксуство.
Мене ме интересира колку боли. Праг толеранција ми е испод нула, а сакљм малку така да пробам да стаам некој кубик. Знам дека оди со анестезија, дека безболно не е, но колку ..? Од 1 до 10?
Не ми врати на инстаграм кога и пишав. За мене толку е доволно да не ја одберам да ми го чепка лицето општо.
Јас сѕм била. Внимателна е. Мене што ми се допаѓа е тоа што форсира природен изглед и нема да стори да изгледаш не сразмерно. Девојката е топ.
Jas stavav kaj nejze Preterano nesto ne sum zadovolna ali ok e Koga staviv kaj nejze posle mi nastana migracija na filerot pa bev da go stopam i kiga go stopivme mi nastana alergiska reakcija koja otposle ja primetivme Zatoa e mnogu vazno ovde vo mk nikoj ne pravi proverka dali si alergicen na enzimot ili ne pred da ti go stopar filerot Posle toa mi dodade filer nad ustata ama toj del nekako mi se spusti i sega mi e kako malce asimetricna