Ne samo gore kaj sto imav migracija zs odma mi nastana a nemase ni dva meseca od koga go staviv Ne se sekiraj za topenje moze sekoj da ja stopi ali da ja napravi ubava kako da e prirodna ne moze sekoj
Јас и ѕвонав на телефон и така дрско и безобразно ми се однесуваше што ми остави многу лош впечаток. Ми кажа дека е моментално зафатена и дека ќе ми се јави покасно меѓутоа ништо од тоа. Не би сакала некој таков да ми чачка лице…
Jas stavav kaj dr. Mina mi se napravija topcinja i pisuvav deka imam grutki topcinja ama taa mi vikase jas koga aplicirav proveriv nemase mackaj so labelo i masiraj nezno nisto ne pomogna na kraj bev kaj druga doktorka go razlozivme
Кај др. Роберт во Жан Митрев за филер во уста 0,5 знаете од прилика како се движи со цени? Или кај некои други добро што знаат да нанесат филери (20 години имам да знам колку пари да почнам да тргам на страна пошто моиве ќе ме заколат дома ако им кажам)
Сама си купив филер, дали знаете некоја докторка која би ми наплатила само да ми го стаи филерот на уста