И што кога ќе го користат за излегување? Ефектот е краткотраен, па не гледам никакво „уживање“ во големите усни тие неколку часа. Многу се смеам за испадите што ги среќавам низ барови и кафулиња. Не знам за вас, ама од Месечината се познава која дома шмукала чашки за ракија. И прати акција, се меркаш цела вечер со некој тип, си правите муабет, пуштање, ова-она и потоа некогаш во неиспаѓачка смисла го среќаваш истиот без дол липс ефектот, онака со нормални „атрибути“. Со муцките шу праиме работава.
Ova e glupost cista ,go gledav po fb 1000 denari , pisav tuka dali nekoj koristi nikoj ne pisa po nekoj den go kupiv a polni usni imam i jas se izlazav za uste pogolemi, kako da me boksiral nekoj vo ustata bev i trae samo skoro 10 min nema ni tolku
Snowbell здраво ке можеш ли да ми кажеш кај кој доктор ставаше хијалурон и колку те кошташе ? Зашто несакам да одам кај секој сакам кај некој проверен ако има овде задоволна феминка од некој доктор каде полнела уста нека ме посоветува
Не помислив дека некогаш ќе пишам во ваква тема ама ете женско секаде ни оди паметот Ова новото dollips ми е многу глупаво, всушност и се во врска силиконите, отсекогаш ми било одбивно. Изгледа како касано од оси, некои ми се ко мајмунско дупе и уште погрди ги прави од претходно. Но секој со свој вкус, она што ме интересира е таа процедура со хијалурон, дали се користи во случај ако сакате корекција. Пример, усните ми се малку нерамномерни (лево и десно, милиметар е во прашање но сепак) па дали такво нешто би помогнало како би се изедначиле двете страни... Со моливче и кармин ги корегирам но пак малку се познава дека едната страна ми е цртана mm под природната граница. И најбитното, колку чини таква интервенција, најминимално?
Немам ништо против нормални силикони за да си ја зголемите самодовербата и повеќе да се сакате себе си, но сега истото тоа може со филери кои се разградливи после одредено време. Според мене ботоксот е нормално нешто и сигурна сум доколку имам средства после 35-40та година ќе ставам. Мајка ми правеше операција на градата и сега и се познава дупче,вдлабнатина која и предизвикува голема несамодоверба, Anti Aging Center by Promoitalia ми се чини како идеално решение, па нека помине уште некој месец за да направи година од операцијата и со консултација со докторот планира да стави нешто да ја пополни дупката. еве ви линк од страната Спојлер www.antiagingcenter.mk/
Против силиконите сум во случај кога потоа усните изгледаат како патка. Ми изгледа крајно невкусно, неестетски, вулгарно и од километар се забележува. Не би ставила силикони никогаш од причина што имам полни усни. За некој со тенки усни е сосема во ред но сепак тоа да биде пристојно, во нормална граница.
Би ставила можеби некогаш само на горната усна за малку изедначување но сега засега немам во план.. Инаку зошто секогаш полнењето на усните мора да се поистоветува со грозните бугарки, има многу примери на јавни личности кои имаат филери и сето тоа е со вкус направено што не се ни осетува дека е вештачко.. Еве примери
Doktor Kosta mi stava fileri, stavam ednas godisno po polovina ampula i sum zadovolna mnoguu,gornata usna mi e epten teka bez filer
Дали има некои контраиндикации од ставање филер, и кој им е составот дали знаете. Се размислувам да ставам ама сакам повеќе информации од вас кои веќе сте ставале, верувам дека изгледа ок - подобрена верзија на себе си веројатно.
Osnovna komponenta na filerot e hijaluronot.Toj ja vrzuva vodata za sebe i dava volumen na mestoto kade sto se aplicira.Na pazarot ima mnogu vidovi na fileri.Kade i da se bockate videte i prasajte sto ke vi stavaat zasto ima i nekvalitetni fileri(kineski).Mnogu retko se slucuva alergija na komponentite na filerot.Kontraindikacii se promeni na kozata na mestoto na aplikacija,bremenost.Posle bockanjeto ( za usta) ima otok koj splasnuva za 1 den.(krvni sadovi ima dosta regijata).Slobodno prasaj sto te interesira pozdrav