За филер незнам, ботокс ставав еднаш и капаците ми се затворија скоро цели, која мака ја видов 3 месеци, челото ми беше камен стегнато
Овојпат срам не срам и се пожалив, не ми го стави цел филер, ме убефува дека не е така ама јас си осеќам, дали 0.5 ми стави. Инаку бев екстра задоволна, ма да ми рече да одам на бесплатна корекција, ама ми го скрши филмот. А инаку за форма за убаво нанесување супер е. Ама ако продолжам кај неа ќе си барам да ми го покаже шприцот празен Еве ич нема разлика ептен минимална, нема шанси 1.1 мл да е ставен
1мл може да не се познава многу ако предходно не си ставала филер и имаш тенка усна, а веќе кога имаш постоечки филер и додадеш плус 1мл може дури и премногу да ти дојде. Еднаш така ставив, на веќе постоечки плус 1мл и беше навистина премногу за мој вкус па од тогаш ставам по 0.5. Твојата се познава долу дека е убаво пополнета, ама дали навистина има 1мл . Ич не е срамота да барате да ви го покажат празен, впрочем така и треба сами докторите да прават. Инаку, многу ти е убава
Јас имам доста танка горна усна и 20 години сакам да направам нешто, ама не сакам да е очигледно и поради тоа уште се премислувам. За прв пат повеќе од 0.5 не би ставила и се консултирав со др. Зеровска од Пп, ама ме убедува дека е премалку за мојата уста. Дали вие што имате ставено 1 мл за прв пат ве приметиле сите веднаш и колку време треба отокот да спадне? За да земам боледување пример или одмор. Инаку сакам само горната да ми е поизедначена со долната, не сакам голема и во профил полна уста.