Јас имам ставано кај др. Мартин и кај др. Мина и искрено позадоволна сум од др. Мина. Прв пат ставав кај др. Мартин, два пати во две години по 1мл. Потоа бидејќи ми беше мигриран го истопив кај др. Мартин и повторно кај него ставив 1мл. По една година и тој 1мл ми беше мигриран и отидов кај др. Мина да ми го истопи и повторно да ми аплицира 1мл. И за сега сум задоволна, дури и многу подобра форма ми направи за разлика од др. Мартин.
Здраво, дали сте задоволни од Beauty room S ? Прв пат ми е да ставам филер, и искрено не знам со кој филер работат, и страв ми е да не ми мигрира. Дали докторката е специјализирана или само со лиценца? Благодарам однапред на инфо
Здраво, дали имате контакт број од др Мина Маринкович за апликација на филер во промедика? Пробав да ја контактирам на инста но не враќа..
Mnogu zafatenata doktorka ni mene ne mi vrati odamna od koga i pisav Za taa cena mozes i kaj drugi doktori koj sto gi ima podobri so sigurnost da si stavis
Сакам да ставам филери за прв пат ама не можам да се одлучам некако. Дали имате информација во врска со др Тамара Пак дали сеуште работи и искуство со dr.bellan (Украинка докторка во Скопје)
Од искуство лично која од Даниела од Перла или Мина од Промедика би ги препорачале за филер за природен изглед и кои им се цените?
Цената на филерите многу кажува за нивниот квалитет. Рекламираат филер 1мл за 6000 денари, но верувајте дека нема да Ви трае повеќе од 1,5 месец. Подобро дајте 9000-12.000,00 за Амалијан или Теоксан (зависи устата што Ви прима и кој пат ставате филер). Лично од Амалијанот сум задоволна.Кога ставив прв пат ми траеше 6 месеци и тоа има мек Амалијан (за првпат кога ставаш е препорачливо да е мек). ...и распрашајте се дали лицето што ќе Ви го аплицира е стручно Се појавија луѓе со курс или кратка обука кои не се искусни и неможат да Ви помогнат ако се случи миграција.